Barista iskola 2010.06.15.

Megújúl A Barista

Júniustól vadonatúj oktatótermünkben várjuk szeretettel mindazokat, akik a profi kávékészítés iránt érdeklődnek. A Barista Szaküzlet mellett kialakított új oktatóközpont tökéletes helyszín a barista ismeretek elsajátítására.


Tanulóink – diplomás szakoktatók és gyakorlott trénerek segítségével – két teremben, három kávés munkaterületen dolgozzák fel a tananyagot. A csoportok létszámát 4-5 főben maximalizáltuk, így még több idő, és lehetőség nyílik a gyakorlásra.

Az előző 8 év tapasztalataira építve tematikánk is megújul. A napi szintű ellenőrzéssel lehetővé válik, hogy minden tanuló folyamatos visszacsatolást kapjon, és ezáltal saját munkatempójában tudja feldolgozni a tananyagot. A barista tanfolyamokat továbbra is intenzív formában szervezzük, a tanfolyam díja tartalmazza:

 • A tanfolyam anyagát feldolgozó tankönyvet és jegyzeteket
 • Minden résztvevő számára a barista kötényt és a tömörítőt
 • A gyakorlat során felhasznált alapanyagok árát
 • Minden tanfolyami napon az ebédet
 • A szünetekben az üdítőket és természetesen a kávét

  A www.barista.hu oldal új tartalmakkal bővül, a megszokott tanfolyami, és oktatási információk mellett kávés élménybeszámolók, blog, fotók, videók és szakmai cikkek között böngészhetnek az érdeklődők.

  A Barista Szaküzlet is nagyobb raktárkapacitással és kiszolgálótérrel várja a kávésokat. Magyarországon csak nálunk kapható a Barista Világbajnokságot is szponzoráló Mahlkönig Vario őrlője, a Latte Art VB-ről is ismert ACF olasz csészegyártó klasszikus csészéi és a Da Vinci szirupok teljes hazai termékskálája. A kávétárolók, mobil knock boxok, barista kellékek és latte art eszközök egyedülállóan széles választékát kínáljuk. Üzletünkben megvásárolhatóak prémium márkák szemes kávéi is, 250g-os és 500g-os kiszerelésekben.

 • H i r d e t é s

  pannonkave.hu kávékóstoló banner kép

  Magazin

  B-opció válságban magyar módra cikk borítóképe
  B-opció válságban magyar módra

  A turizmus és vendéglátás volt az első szektor, mely megérezte a COVID-19 új koronavírus járvány terjedését lassító védelmi és korlátozó intézkedések hatását, a fogyasztói kör elmaradásából adódó bevételkiesést, ám talán pont ezért, itt indultak el az első kreatív és alternatív megoldások is, hogy miként tudják túlélni ezt a válságos helyzetet. Lássunk pár példát, kinél mi a B-opció.

  Café Magyarország 2020.04.08.
  Kopi Luwak: Exkluzív és méregdrága a cibetmacska ürüléke cikk borítóképe
  Kopi Luwak: Exkluzív és méregdrága a cibetmacska ürüléke

  Egy kávé, melyből egy csészényi adag körülbelül 10 ezer forintot kóstál, kilogrammonkénti ára pedig nagyjából vetekszik a szarvasgombáéval. Ez a kivételes gasztronómiai különlegesség bizony nem a kotyogósba való… de valójában mekkora árat fizetünk érte?

  Kávé akadémia 2020.03.20.