Barista iskola 2009.11.02.

Az év utolsó tanfolyama

Ne vesztegesd az idődet – regisztráld magad az év utolsó, novemberi barista tanfolyamára! Gyakorlat orientált tanulás, nemzetközi sztenderdek, felkészítés a szakszerű munkavégzésre a kávés munkaterületen. Megújult tematikával és az őszi-téli szezonhoz illő különlegességekkel várjuk mindazon jelentkezőket, akik szeretnének széles körű barista szakmai ismereteket szerezni.


A Barista Hungary az egyetlen kávés szakoktató és tanácsadó cég hazánkban.
A profi kávékészítés iránt érdeklődők számára minden hónapban rendszeresen megtartjuk a Barista tanfolyamot.
Iskolánk Regisztrált felnőttképzési intézményként működik Magyarországon (Ny.szám: 01-0610-06), oktatóink és vizsgáztatóink diplomás szakoktatók.
A tanfolyamot intenzív formában szervezzük, a csoportlétszám 6-8 fő. Az oktatás 5 napos , az adott tanfolyami héten hétfőtől péntekig, minden nap 9.30 és 17.30 között zajlik, 45 tanítási órát tartalmaz. A helyszín cégünk erre a célra kialakított kávés oktatóterme. A részvételhez nem szükséges vendéglátóipari előképzettség.

A következő tanfolyam időpontja: November 9-13.

A tanfolyamra jelentkezők számára cégünk különböző kedvezményeket tud biztosítani a tanfolyam listaárából (pl.: diákoknak, vidéken élők számára stb.)

További információk, előjegyzés:

 • www.barista.hu
 • info@barista.hu
 • 20/454 31 39

 • H i r d e t é s

  pannonkave.hu kávékóstoló banner kép

  Magazin

  B-opció válságban magyar módra cikk borítóképe
  B-opció válságban magyar módra

  A turizmus és vendéglátás volt az első szektor, mely megérezte a COVID-19 új koronavírus járvány terjedését lassító védelmi és korlátozó intézkedések hatását, a fogyasztói kör elmaradásából adódó bevételkiesést, ám talán pont ezért, itt indultak el az első kreatív és alternatív megoldások is, hogy miként tudják túlélni ezt a válságos helyzetet. Lássunk pár példát, kinél mi a B-opció.

  Café Magyarország 2020.04.08.
  Kopi Luwak: Exkluzív és méregdrága a cibetmacska ürüléke cikk borítóképe
  Kopi Luwak: Exkluzív és méregdrága a cibetmacska ürüléke

  Egy kávé, melyből egy csészényi adag körülbelül 10 ezer forintot kóstál, kilogrammonkénti ára pedig nagyjából vetekszik a szarvasgombáéval. Ez a kivételes gasztronómiai különlegesség bizony nem a kotyogósba való… de valójában mekkora árat fizetünk érte?

  Kávé akadémia 2020.03.20.