Barista Iroda magazin kategória

Panettone

A panettone egy olasz, pontosabban milánói eredetű karácsonyi kalácskülönlegesség. Sajnos hazánkban még kevesen ismerik, pedig kávé, tea vagy forró csoki mellé tökéletes párosítás. Igazi téli sütemény az ünnepekre.

Barista Iroda 2011.11.17.
Barista Szaküzlet

A Barista Hungary megnyitotta kávés szaküzletét. Az üzlet kínálatát úgy alakítjuk és fejlesztjük folyamatosan, hogy az a vendéglátó üzletek, a baristák és a kávés nyilvánosság kávéval kapcsolatos, egyre növekvő igényeit kielégítse.Online vásárlás: www.baristaszaküzlet.hu>> címen.

Barista Iroda 2009.12.01.
A kávés webshop

A 2006 óta működő Barista Szaküzlet megnyitotta kávés webáruházát. Profi eszközök, valódi kávéminőség, igazi kávéélmény: 6 különböző kávékészítési mód, 40 kávés világmárka, 136 kávékeverék, 350 termék...

Barista Iroda 2009.11.03.
Knock box / Pod box

Magyar elnevezés hiányában, csak körülírni tudjuk a képen látható eszközt. A kávézacc szűrőtartóból történő kiütésére és átmeneti tárolására szolgáló edény. De, ami talán fontosabb, hogy egy hiánypótló terméket ajánlunk kedves vásárlóink figyelmébe.

Barista Iroda 2009.01.02.
Easy Serving Espresso

A vendéglátásban még igen kevéssé kihasznált eszpresszó rendszerről írunk az alábbiakban. Az E.S.E. (Easy Serving Espresso) nyílt szabványú innovatív rendszerének célja, hogy a végletekig leegyszerűsítse az espresso készítés folyamatát. A rendszerben használt kávépárnákat az angol szóhasználatban gyakran csak "pod" – ként emlegetik.

Barista Iroda 2008.12.18.
A tökéletes csésze

Az olasz FAC Porcelán Manufaktúra a professzionális felhasználók (kávémárkák, vendéglátó üzletek) számára kínál csészéket. A legtöbb olasz kávéforgalamzó az általuk gyártott csészéket használja.Magyarországon csak a Barista Szaküzletben vásárolható ilyen minőségű csésze logózatlanul, akár darabonként, otthoni felhasználásra.

Barista Iroda 2008.09.09.
Senseo kiegészítők

Kávéízlésünkre jellemző az összetettség és a "telhetetlenség". Van amikor szükségünk van az espresso intenzitására és sűrűségére, van mikor egy "laza" hosszú kávét szeretnénk, de legtöbbször inkább mindkettőt egyszerre.

Barista Iroda 2008.09.08.
Karlsbadi kanna

Sokan azt hiszik, hogy a hosszú kávé kifejezés nem jelezhet minőséget, ez azonban nem igaz! Az eredeti hosszúkávé őshazája Németország, kávékészítési eszköze pedig a karlsbadi kanna.

Barista Iroda 2008.05.19.
Eszpresszó gépek

1946 - Achilles Gaggia megkezdi a rugós csapteleppel ellátott (ú.n. pisztonos) gépek gyártását. Elindul hódító útjára a jellegzetes krémkávé. Ez a technológia áttörést jelentett a kávékészítési módszerek fejlődéstörténetében. Az új technológia nagy nyomással (9 bar) működik.

Barista Iroda 2008.04.30.
Iberital őrlők

A professzionális kávéőrlők működési elve megegyezik. A szemeskávét két őrlőtárcsa között daráljuk meg. Az egyik fixen van rögzítve a géptestre, a másik pedig a motor tengelyén forog. A daráló úgy működik, mint egy kis méretű malom, ahol az őrlőtárcsák a malomkövek.

Barista Iroda 2008.04.30.
Babkávék

A Barista Szaküzletben világhírű olasz kávémárkák espresso- keverékei is beszerezhetők. A fél kilós kiszerelésű kávék ideálisak az otthoni kávékészítők és a profi baristák számára is. A választék folyamatosan bővül!

Barista Iroda 2008.04.30.

Hirdetés