Saját kávézót nyitott a Louis Vuitton Oszakában

-
2020.02.27.

Saját kávézót nyitott a Louis Vuitton Oszakában

A Trussardi, a Prada és a Tiffany & Co. után a logómintás luxustáskáiról ismert francia világmárka, a Louis Vuitton is belépett a vendéglátóiparba, és február 15-én Le Café V néven kávézót nyitott Japánban, az új oszakai, 4 szintes áruháza tetőterében.


Úgy tűnik, hogy a legújabb trendek alapján a divatmárkák már nem csak exkluzív megjelenést, egyedi illatokat és top minőségű kozmetikumokat kínálnak a vásárlóik számára, de lehetőséget adnak arra is, hogy a márkák iránt elkötelezettek a luxus gasztronómiában is megkapják a részükről elvárt színvonalat.

A tengerhez közeli japán városban Jun Aoki és Peter Marino építészek által megálmodott Maison Osaka Midosuji butik legfelső emeletén megnyitott első Louis Vuitton kávézó és a Sugalabo V névre keresztelt, helyi japán alapanyagokból készült ételeket kínáló exkluzív étterem, a neves Yosuke Suga séffel való együttműködésben jött létre.

A tiszta, könnyű és szellős érzésű, belül origami díszekkel és tradicionális japán fapadlóval, kívül fémmotívumokkal díszített fehér színű futurisztikus épület alakját egy klasszikus Higaki-Kaisen teherhajó hullámzó vitorlái inspirálták, míg a nyitott konyha és a berendezés stílusa az eredeti tokiói Sugalabo étterem megjelenését tükrözi.

A luxus divat és a gasztronómia iránt érdeklődőket a Le Café V kávézó éjjel-nappal nyitva tartó tágas terasszal, gyönyörű panorámával és természetesen az egyedi kávékínálat, valamint a japán és indiai teakülönlegességek mellett koktélokat, gyümölcsleveket, söröket, borokat és pezsgőket kínáló bárral várja.

A bár itallapja és az étlap alapján az árak a vásárlóréteg pénztárcájához lettek igazítva, ugyanis a kávézóban egy Americano, egy Caffé Latte vagy egy egyszerű Jegeskávé is 13 USD, átszámítva kb. 4.000 Ft, egy 750 ml-es méretű Chateldon, Perrier vagy Evian ásványvíz 16 és 23 USD (5.000-7.500 Ft) között kapható, míg egy kulináris élvezeteket nyújtó vacsora személyenként elérheti akár az 1.000 USD-t (kb. 310.000 Ft-ot) is.

Fotók: https://www.louisvuitton.com/

Küri Attila

Tetszett a(z) Saját kávézót nyitott a Louis Vuitton Oszakában hír? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Saját kávézót nyitott a Louis Vuitton Oszakában hír? Írd meg véleményed!

További Kávéházak hírek

Kávézókban és a reggelizőkben kezdődik a CAFe Budapest

Kávézókban nyit az október 9. és 25. között rendezendő 29. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál, amelyen reggeli minikoncertek, a kísérletezés és az improvizáció iránt elkötelezett formációk, valamint a hazai dzsesszélet egyik meghatározó zongoristájának ősbemutatója is várja a közönséget.

2020.09.21.

"narrow"
Gear.svg