2020.01.28.

Két hét múlva nyit Budapest legnagyobb kávébárja

Versenyekkel, bemutatókkal, kiállításokkal, szakmai programokkal és természetesen felejthetetlen kávéillattal és bárhangulattal nyit február 8-án Budapest legnagyobb kávébárja a Millenárison.


Február 8-9-én szerveződik a hazai kávé- és bárvilág meghatározó eseménye, a tizenegyedik KávéBár Bazár, melynek a Millenáris Park B csarnoka ad otthont.

A látogatók a belépőjegy megvásárlásával több, mint negyven kiállító termékeit: kávékat, borokat, söröket, párlatokat, koktélokat és egyéb italkülönlegességeket kóstolhatnak egész nap a standokon. A belépő mellé egy újrahasznosított kávéspohár is jár a korlátlan kóstolásokhoz, és tisztított víz is ingyenesen rendelkezésre áll a hidratáláshoz.

A két nap során számos program várja a vendégeket, s több szakmai bajnokság is zajlik. Nemcsak a profik részére lesznek megmérettetések, szombaton rendezik a "civil" kávésok országos versenyét, az Amatőr Magyar Barista Bajnokságot, melyet a professzionális szabályok szerint bonyolítanak le. Előadások, bemutatók, vezetett kóstolók is színesítik a KávéBár-hétvégét, s idén bővített gasztro-választékkal készülnek a szervezők.

A nagyközönség és szakma számára egyaránt izgalmas hétvégi esemény 11:00-18:00 között tart nyitva, s az indusztriális csarnok tereit betölti majd a kávéillat, live DJ fokozza a hangulatot, s két napon át lehet tanulni, tesztelni, vásárolni, társasági életet élni csúcsminőségű kávé- és báritalok kíséretében.

Az elővételben vásárolt vochereket a Millenáris Park B csarnokában található jegypénztárban karszalagra szükséges cserélni. A vocherek a rendezvény bármelyik napján este 18h óráig érvényesíthetők.

A belépődíj tartalmazza az előadásokon, szemináriumokon való részvételt, valamint az összes promóciós termékkóstolást (kávék, párlatok, borok) a rendezvény ideje alatt a kiállítótérben.

JEGYÁRAK:

Elővételes napijegy február 6-ig: 3500 Ft
Elővételes kétnapi jegy február 6-ig: 6000 Ft
Elővételes páros (2 fő részére) napijegy február 6-ig: 6500 Ft
Napijegy a helyszínen: 4200 Ft

A programokkal kapcsolatban az esemény Facebook oldalán, illetve az alábbi oldalon található bővebb információ.

Ilyen volt a 10. KávéBár Bazár 2019-ben:

Küri Attila

H i r d e t é s

pannonkave.hu kávékóstoló banner kép

Kávéházak hírek

Két hét múlva nyit Budapest legnagyobb kávébárja hír borítóképe
Kávézókban és a reggelizőkben kezdődik a CAFe Budapest

Kávézókban nyit az október 9. és 25. között rendezendő 29. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál, amelyen reggeli minikoncertek, a kísérletezés és az improvizáció iránt elkötelezett formációk, valamint a hazai dzsesszélet egyik meghatározó zongoristájának ősbemutatója is várja a közönséget.

2020.09.21.