Rólunk


Név: PQRS Kft.
Adószám: 25928721-2-41
Székhely: H-1048 Budapest, Intarzia u. 13., Magyarország
Cégjegyzékszám: 01-09-296796


Ügyfélszolgálat:
Telefonszám: (+36) 20 / 402 0000
E-mail cím: info@kavehazak.hu

Facebook: www.facebook.com/kavehazak.hu
Instagram: www.instagram.com/kavehazak.hu


Szerkesztőség:

A weboldalon megjelent cikkekkel, közösségi média posztjainkkal és egyéb tartalmakkal, valamint sajtóközleményekkel és eseménymeghívókkal kapcsolatos megkereséseket a press@gastro.hu email címre várjuk.

 

A kavehazak.hu több mint 15 éve van jelen a gasztronómiával foglalkozó hazai weboldalak között.

A 2003-ban indult oldal elsősorban szakmai lapként működött, majd 2006-tól a Habostorta csoport tagjaként üzemelt. 2018-ban teljes arculati és tartalmi változáson ment keresztül az oldal, és kiélesítettük a 3.0-ás verziót.

Oldalunk egybegyűjti Magyarország legjobb (klasszikus és újhullámos) kávézóit, amiket egy általunk fejlesztett (SocialConnection™) algoritmussal, a Facebook és Google segítségével tartunk naprakészen, a sorrendet pedig az egyedi GastroRank™ algoritmusunkkal alakítjuk ki, így az oldal látogatói könnyen megtalálhatják a számukra legkedvezőbb kávéházakat.

Célkitűzésünk: Összegyűjteni Magyarország összes kávézóját és minél szélesebb körben kereshetővé tenni, hogy ezzel is iránymutatást tudjunk adni az oldalak látogatóinak – és mindezt úgy tegyük meg, hogy a lehető legkevesebb terhelést jelentse a helyek üzemeltetőinek.

A kávézókról szöveges, képi és videós beszámolókat készítünk, ezzel is többletinformációt szeretnénk átadni a látogatóknak.

Ha kávézót üzemeltet és úgy gondolja, hogy szívesen növelné vállalkozása forgalmát az adatbázisunkhoz csatlakozva, vagy kiegészítené meglévő adatait, esetleg további szöveges, képi és videó tartalmakkal szeretne bemutatkozni, várjuk jelentkezését.