Coffee X-Presso

Coffee X-Presso hely logója

Coffee X-Presso

view_headline

Coffee X-Presso leírása

Üdvözöljük a Coffee X-Presso hivatalos magyarországi facebook oldalán. Egyedi kézműves pörkölési technológiával készült kávéinkat forgalmazzuk.
Minél szélesebb körben megismertetni az emberekkel, hogy miért érdemes kiváló minőségű kézműves kávét fogyasztani, ezáltal szebbé és jobbá tenni a mindennapjait minél több kávé fogyasztónak.
Pörkölő

Coffee X-Presso hely legutóbbi posztjai

Reméljük ez az év sok jót tartogat számunkra, mi minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy számotokra sok pozitív újdonságot mutathassunk be. Hamarosan érkezünk a hírekkel…:)


Coffee X-Presso
2021.01.16.

Ha idénre megfogadtad, hogy rendezed és figyeled a kiadásaidat, akkor javasoljuk a kávé havi szintű rendelését, amivel ezt a költséget hó elején fixen kipipálhatod és könnyen nyomon követheted. A minőségről most ne is beszéljünk, amely nálunk érhető el! Próbáld ki te is!
...


Coffee X-Presso
2021.01.14.

Te melyik csapatba tartozol? Akik már decemberben, az ünnepek előtt kivették a szabijukat vagy akik januárra csúsztatták, mikor mindenki más dolgozik, te pedig még otthon élvezed a téli hangulatot?


Coffee X-Presso
2021.01.12.
grade

Coffee X-Presso értékelések

Az egyes oldalakon így értékelték a látogatók a(z) Coffee X-Presso helyet

  • Kávéházak oldal logója Kávéházak 5
  • Facebook oldal logója Facebook 5

Te milyennek látod ezt a helyet (Coffee X-Presso)? Értékeld:

A hely értékeléséhez először be kell jelentkezned.
map

Coffee X-Presso elérhetősége

Adatok:

Cím: József Attila u. 75. (Bejárat a Kék Duna utca felől!), Budakalász, Hungary, 2011
Telefon: 0617004042

Coffee X-Presso hely kávéi

Coffee X-Presso Forte
Coffee X-Presso Forte

Jó reggelt! Egy igazi erős fekete magasabb koffein tartalommal és igazán karakteres ízzel, ami mással össze nem téveszthető. A legnemesebb robusta kávékat válogattuk össze ebben a keverékben, hogy Önnek jól induljon a napja. Azoknak, akik kedvelik a markáns ízeket és azoknak is akik a kávét serkentő hatása miatt fogyasztják.

Coffee X-Presso Gastronomia
Coffee X-Presso Gastronomia

Több éves fejlesztés eredménye ez a kifejezetten vendéglátó ipari felhasználásra készített keverék. Aromája mással össze nem téveszthető, elég egyszer megkóstolni, hogy rabul ejtse a tapasztalt kávészerető közönséget. Vendégei maximálisan meg lesznek elégedve, ha egy csésze Gastronomiával kínálja őket egy finom ebéd után.

Coffee X-Presso Genovese
Coffee X-Presso Genovese

A lágyabb aromák kedvelőinek szánt kávénk. Dominálnak az arabica kávék, de mégis megtalálható a robusták karaktere minden korty Genovese kávéban. Magában fogyasztva, vagy tejes italokhoz is kiváló választás.

Coffee X-Presso Gourmet
Coffee X-Presso Gourmet

A világ minden kávétermő kontinenséről tartalmaz a legfinomabb arabica kávékból. Nevéhez hűen igazi műértőknek készül, akik értékelik az arabica kávék sajátosságait. Lágy, selymes íze rabul ejt mindenkit, aki egyszer megkóstolja. Alacsonyabb koffein tartalma miatt alkalmas délutáni, esti kávézásokhoz is. Élvezze barátaival, garantált sikere lesz a társaságban.

Coffee X-Presso Oro
Coffee X-Presso Oro

Alap íze az afrika gyémántjaként számon tartott Ethiop arabica kávé, amely gyümölcsös, citrusos alapízt kölcsönöz az elkészült italnak. A világ minden kávétermelő kontinenséről tartalmaz a legfinomabb arabica kávékból. Prémium minőség, de nem csak a hozzáértő baristák képesek belőle igazán kiváló espresso vagy cappuccino italt készíteni. Teljességéhez és a stabil cremahoz hozzájárul a gondosan kiválasztott robusta fajta. Közepes koffein tartama és kifinomult íze alkalmassá teszi, hogy az étkezés megkoronázása legyen.

Coffee X-Presso Passion
Coffee X-Presso Passion

Az igazi szenvedély. Kimondottan a magyar ízlésvilágnak kikísérletezett íz és aroma. Egyensúlyban van az arabica kávék lágysága és a robusta kávék karaktere. Könnyen bárki kedvence lehet, ízének kialakításánál fontos szempont volt, hogy mindenki megtalálja benne kedvenc kávéját.

Coffee X-Presso Tenebre
Coffee X-Presso Tenebre

A biztos befutó, a "sötét ló" akire érdemes fogadni. A karakteres robustákat csipetnyi arabica kávé szelídíti akár a hozzáértők által is kiválónak minősített keverékké. Reggeli, délutáni kávézáshoz tökéletes választás lehet mindenkinek.

Coffee X-Presso Zaffiro
Coffee X-Presso Zaffiro

Dél-Amerika Arabica kávéit Ázsia Robustái egészítik ki, hogy testet biztosítsanak ennek a karakteres, kifinomult Espresso kávénak. Megalkotásakor fontos szempont volt, hogy megállja a helyét legalább annyira espresso-ként, mint tejes italok alapanyagaként.

Coffee X-Presso helyhez hasonló pörkölők

Semiramis Kereskedelmi Kft.
Semiramis Kereskedelmi Kft. hely borítóképe
Semiramis Kereskedelmi Kft. hely logója

Pörkölő


Budapest (1115)

Pacificaffe
Pacificaffe hely borítóképe
Pacificaffe hely logója

Pörkölő


Esztergom (2500)