Szeretem Budapestet 2005.06.17.

Attention! Café Region.

Kíváncsi Budapest legnyüzsgőbb térségeire? Tudni szeretné, hol találja a legtöbb teraszt? Szeretné eldönteni, hova vigye el barátait egy nyáresti csevelyre? Régiók a Kávéházak.hu-n! Egy kattintásra legyen a Ráday-n, gombnyomásra barangolja be a Liszt Ferenc teret.


Közkézre bocsátottuk legismertebb budapesti mulató-negyedeink dossziéit. Begyűjtöttük önöknek a pesti korzók népszerű kávézóit, bisztróit. Önnek mindössze annyi a dolga, hogy honlapunkon kiválassza a legszimpatikusabb helyet, és már indulhat is! Böngésszen kedvére, ismerje meg az árakat, legyen tisztában a szolgáltatásokkal. Így nem érheti meglepetés.

Számít az önök véleménye

Minden információ közül természetesen azok a legértékesebbek, amelyeket önök írnak. Az egyes kávéház oldalakon lehetőséget biztosítunk arra, hogy elmondják véleményüket. Ha valahol nagyon jót evett, vagy különleges kávét ivott, esetleg egy-két helyen kételyei támadtak az italok mennyiségét illetően, írjon.

Egy udvarias és figyelmes pincér nagy ritkaság, ossza meg élményét, hadd menjünk oda mi is. Ha pedig heveny hasmenést kapott, itt figyelmeztetheti a többieket: vannak csinos, de csapnivaló helyek!

További régiók

Tisztában vagyunk azzal, hogy kettőnél több negyedben koncentrálódnak már a pesti kávézók. Szemünk láttára nőt ki a földből a Hajós utca kiskávézós világa és egyre nagyobbat hasít ki a Reviczky utca – Mikszáth tér – Krúdy Gyula utca is magának a pesti éjszakai életből.

Nem mehetünk el az Újlipótváros sajátos hangulata és helyei mellett sem, ugyanígy körvonalazódik a Bazilika környéki kávézók kisebb területe. A régiók tehát bővülnek, a Kávéházak.hu pedig rövidesen mindegyiknek helyet biztosít.

H i r d e t é s

pannonkave.hu kávékóstoló banner kép

Kávéházak magazin

B-opció válságban magyar módra cikk borítóképe
B-opció válságban magyar módra

A turizmus és vendéglátás volt az első szektor, mely megérezte a COVID-19 új koronavírus járvány terjedését lassító védelmi és korlátozó intézkedések hatását, a fogyasztói kör elmaradásából adódó bevételkiesést, ám talán pont ezért, itt indultak el az első kreatív és alternatív megoldások is, hogy miként tudják túlélni ezt a válságos helyzetet. Lássunk pár példát, kinél mi a B-opció.

Café Magyarország 2020.04.08.
Kopi Luwak: Exkluzív és méregdrága a cibetmacska ürüléke cikk borítóképe
Kopi Luwak: Exkluzív és méregdrága a cibetmacska ürüléke

Egy kávé, melyből egy csészényi adag körülbelül 10 ezer forintot kóstál, kilogrammonkénti ára pedig nagyjából vetekszik a szarvasgombáéval. Ez a kivételes gasztronómiai különlegesség bizony nem a kotyogósba való… de valójában mekkora árat fizetünk érte?

Kávé akadémia 2020.03.20.