Szeretem Budapestet magazin kategória

Kritikus tömegek kora

Blogpartnerünk írta...
Vasárnap Critical Mass, de azért más is megmentheti a világot. Elég valószínű, hogy a világot megmenteni vágyók ugyanazért nem mentik meg a Földet, mint ami a kis pártok halál-oka is.


Szeretem Budapestet 2007.04.18.
Koffeinfüggő Budapest

Koffeinfüggő lesz Budapest, ha megvalósulnak a Budapest Szíve pályázat ötlettervei, írja az Index. A Budapest belvárosának felélesztését megcélzó városépítészeti ötletpályázat díjait még márciusban adta át a főpolgármester az Erzsébet téri Gödör Klubban. Az első díjat egy magyar építész csoport kapta. Kávézókat terveztek, a köbön.

Szeretem Budapestet 2006.04.19.
Vitaest Budapestről

A Szeretem Budapestet Mozgalom, a Critical Mass, a Centrum Csoport, az Óvás! Egyesület és a Kávéházak.hu szervezői, képviselői, vezetői egy helyen, a Tranzit Artban kidumálják a várost. November 22-én, kedden este 7 órától terítéken az, ami jó, és ami nem jó.

Szeretem Budapestet 2005.11.21.
A kiülős kávézók fejleszthetik az egész várost

NOL
Budapestnek nagy szüksége van kiülős éttermekre, kávézókra, cukrászdákra, mert ezek az idegenforgalomra, a versenyképességre, a közterület-használatra, a gazdaságra, a kultúrára, a közösségre mind pozitív hatással vannak - állapítja meg a Studio Metropolitana Urbanisztika Kutató Központ Kht. tanulmányában.

Szeretem Budapestet 2005.10.27.
2.1.3. A kávé, a város meg a füstölgő Budapest

Kávé akadémia
Ami igaz Magyarországra, az még inkább igaz városaira. A városokban jó pár olyan nemzetiség is megtelepedett, mely az országban vidéken nem jellemzően van jelen: a görög, az örmény, sőt, ma a kínai.

Szeretem Budapestet 2005.09.26.
Színezd a várost

Tessék, egy pályázat, ahol meg lehet mutatni, hogy milyen lenne, ha nem így lenne. Egy kissé kelletlen, elhanyagolt, szétmállott város lakosaiként sokat szidalmazzuk őket, a nagy vezetőket. Most vége az ökölrázásnak. A Szeretem Budapestet Mozgalomnak színezhet.

Szeretem Budapestet 2005.07.12.
Budapest, retrogáz - Félszáraz folyóból

Minden rosszallás nélkül teszünk most sétát városunkban. Látható nyomát keressük a víznek. A vizek városa lehetnénk, de nem vagyunk. Szívből hiányoznak nekünk a szökőkutak, az ivókutak, és a megoldás. Elhalt kezdeményezések, vizenyős területek. Igyunk, mint a galambok. Retrogáz.

Szeretem Budapestet 2005.06.22.
Nők Budapestről – máshogy

Az agyon fotózott, a fejlődésben mégis valahol megrekedt Budapest elbír még pár könyvet önmaga szépségéről. Az ismertetők hátulütője mindig ugyanaz az apróság lesz: a fotókon is látszik, hogy a várost elhanyagolják. Mi a megoldás? Ne lepődjünk meg, ha erre nem magyarok találták meg a választ. És azon se, hogy nők.

Szeretem Budapestet 2005.06.20.
Attention! Café Region.

Kíváncsi Budapest legnyüzsgőbb térségeire? Tudni szeretné, hol találja a legtöbb teraszt? Szeretné eldönteni, hova vigye el barátait egy nyáresti csevelyre? Régiók a Kávéházak.hu-n! Egy kattintásra legyen a Ráday-n, gombnyomásra barangolja be a Liszt Ferenc teret.

Szeretem Budapestet 2005.06.17.
Újabb kávézók fotói az Újlipótból

Újabb három egységgel bővült újlipótvárosi listánk. A kávézókban gazdag városrész lassan megérdemel egy külön dossziét honlapunkon. A lista korántsem teljes: további cafék várhatók a negyedből!

Szeretem Budapestet 2005.06.01.
Budapest, retrogáz – a virágba borult város

Virágba borul a város! Még nem sejti, de mi a "cserepes" virágok fővárosában élünk. Ön és én sétát tehetünk egy különleges világban, ahol az anyaföld betonágyakban termi gyümölcsét és mintha az egész önálló életet élne.

Szeretem Budapestet 2005.05.11.
Demszkyre verik

Mint lelkes városi kedélyjavítók, nem mehetünk el a körülöttünk folyó események mellett. Széthullott városunkat siratva meglepődünk, hogy találat éri a polgármestert. Vége lenne a tizenöt éve tartó kómának? (Avagy királyáldozat...)

Szeretem Budapestet 2005.04.29.

Hirdetés