Café Budapest 2008.09.02.

A Dunapart új "gyöngyszeme " ELITE CAFÉ

Bécs város hangulatát idézi a visszafogott eleganciájával és stílusával közvetlenül a Duna parton lévő ELITE CAFÉ, amely a Jászai Mari tér dunaparti oldalán nyitotta meg kapuit. A teraszon ülve a Margitsziget és a budai hegyek látványában gyönyörködhetünk.


A teraszon ülve a Margitsziget és a budai hegyek látványában gyönyörködhetünk. Olyan érzése támad a betérő vendégnek, mintha nyaralna, hiszen egy finom korsó búzasör mellett a napsütötte teraszról rálát a Dunán ringatózó hajókra. ( Sör kínálat: Paulaner világos csapolt, búza, rozs stb. )

Belépéskor egy békebeli kávézóba csöppenünk. Olyan helyre, ahol a régi kávéházak nyugodt, lassú élete folytatódik modern kávéházi hangulatban, kényelmes bőrszékekkel és bőrfotelekkel megfűszerezve.

A választék kitűnő, mind a kávé, mind a teafogyasztók számára, de aki egy krémes forró csokira vágyik, nos annak is teljesül a kívánsága. Az Észak-Olaszországból származó habos cappuccino, mandulás, fahéjas, csokis kávékülönlegességek továbbá bio, Costra Rica és Ethióp kávék közül választhat az ide betérő. Természetesen a teakülönlegességek palettája is igen széles legyen az gyümölcsös, zöld, fekete, vagy akár herbária tea, itt minden van amire vágyik a megpihenni vágyó vendég.( Itallap: Espresszó: 290 huf, Mandulás kávékülönlegesség: 490 huf )

H i r d e t é s

pannonkave.hu kávékóstoló banner kép

Magazin

B-opció válságban magyar módra cikk borítóképe
B-opció válságban magyar módra

A turizmus és vendéglátás volt az első szektor, mely megérezte a COVID-19 új koronavírus járvány terjedését lassító védelmi és korlátozó intézkedések hatását, a fogyasztói kör elmaradásából adódó bevételkiesést, ám talán pont ezért, itt indultak el az első kreatív és alternatív megoldások is, hogy miként tudják túlélni ezt a válságos helyzetet. Lássunk pár példát, kinél mi a B-opció.

Café Magyarország 2020.04.08.
Kopi Luwak: Exkluzív és méregdrága a cibetmacska ürüléke cikk borítóképe
Kopi Luwak: Exkluzív és méregdrága a cibetmacska ürüléke

Egy kávé, melyből egy csészényi adag körülbelül 10 ezer forintot kóstál, kilogrammonkénti ára pedig nagyjából vetekszik a szarvasgombáéval. Ez a kivételes gasztronómiai különlegesség bizony nem a kotyogósba való… de valójában mekkora árat fizetünk érte?

Kávé akadémia 2020.03.20.