Barista iskola 2009.05.27.

Barista tanfolyam

A Barista Hungary a tanulók kéréseire reagálva új fizetési konstrukciót és kedvezményeket alakított ki a Barista tanfolyam iránt érdeklődők számára. Célunk, hogy minél több nyitott és ambiciózus szakember jusson hiteles kávés tudáshoz és válhasson ez által igazi baristává!Intenzív tanfolyam

A Barista Hungary továbbra is intenzív formában szervezi tanfolyamait. Az eddigi évek tapasztalata, hogy sokkal hatékonyabb információfeldolgozás és gyorsabb tanulás érhető el az ilyen tömbösített oktatatáson, mint ha heti-kétheti, néhány órás alkalmakra apróznánk szét a tananyagot. A kis létszámú csoportok (max. 3-4 fő/ munkaterület) és az intenzív együttlét garantálja az eredményt.
Vidéki tanulóink számára budai oktatótermünk közvetlen közelében igen kedvező árú szálláslehetőséget ajánlunk, így nem kell naponta ingázniuk Budapestre.

További információk>>

Ütemezett fizetés

Az intenzív tanfolyami forma miatt a részletfizetés nem megoldható, ezért fizetési ütemezést biztosítunk az azt igénylők számára:
I. ütem: Előjegyzés
Az előjegyzés során a jelentkező a tanfolyami díj 25%-át fizeti be. Az előjegyzés a befizetés dátumától számított 180 naptári napon belül bármely tanfolyami időpontra beváltható.
II. ütem: Regisztráció
A tetszőlegesen kiválasztott időpont előtt min. 30 nappal a tanuló befizeti a regisztrációs díjat (a tanfolyam listaárának 25%-a) és fixálja helyét az adott tanfolyami csoportba. A regisztrált időpont egyszeri alkalommal, min. 15 nappal a tanfolyam megkezdése előtt díjmentesen módosítható.
III. ütem: Beiratkozás
A tanfolyam első napján, az oktatás helyszínén a résztvevő befizeti a tandíj fennmaradó részét.

Kedvezmények

Tanulóink számára az alábbi kedvezményeket biztosítjuk a listaárból:

 • 10 % kedvezmény előzetes befizetés esetén
  A teljes tanfolyami díjat egy összegben, előzetesen (az oktatás megkezdése előtt min. 30 nappal) befizető tanulók számára.
 • 5 % kedvezmény diákok számára
  Középiskola és felsőoktatás, nappali és levelező tagozat hallgatói számára egyaránt hozzáférhető, de a jogviszonyt diákigazolvánnyal kell igazolni.
 • 5% kedvezmény vidéki lakosok számára
  Ezzel a vidékről érkezők útiköltségeit szeretnénk csökkenteni. Igazolás lakcímkártyával.
 • 5% kedvezmény kávés vendéglátásban dolgozók számára
  A láncokban és független kávézókban, itthon és külföldön dolgozók számára egyaránt érvényes.

  A kedvezmények összevonhatók.

  KAPCSOLAT>>

 • H i r d e t é s

  pannonkave.hu kávékóstoló banner kép

  Magazin

  B-opció válságban magyar módra cikk borítóképe
  B-opció válságban magyar módra

  A turizmus és vendéglátás volt az első szektor, mely megérezte a COVID-19 új koronavírus járvány terjedését lassító védelmi és korlátozó intézkedések hatását, a fogyasztói kör elmaradásából adódó bevételkiesést, ám talán pont ezért, itt indultak el az első kreatív és alternatív megoldások is, hogy miként tudják túlélni ezt a válságos helyzetet. Lássunk pár példát, kinél mi a B-opció.

  Café Magyarország 2020.04.08.
  Kopi Luwak: Exkluzív és méregdrága a cibetmacska ürüléke cikk borítóképe
  Kopi Luwak: Exkluzív és méregdrága a cibetmacska ürüléke

  Egy kávé, melyből egy csészényi adag körülbelül 10 ezer forintot kóstál, kilogrammonkénti ára pedig nagyjából vetekszik a szarvasgombáéval. Ez a kivételes gasztronómiai különlegesség bizony nem a kotyogósba való… de valójában mekkora árat fizetünk érte?

  Kávé akadémia 2020.03.20.