Barista Szaküzlet

-
Barista Iroda, 2009.12.01.

Barista Szaküzlet

A Barista Hungary megnyitotta kávés szaküzletét. Az üzlet kínálatát úgy alakítjuk és fejlesztjük folyamatosan, hogy az a vendéglátó üzletek, a baristák és a kávés nyilvánosság kávéval kapcsolatos, egyre növekvő igényeit kielégítse.Online vásárlás: www.baristaszaküzlet.hu>> címen.


A Barista Szaküzlet mindazok kedvéért jött létre, akik számára a kávé több, mint egy forró ital a sok között, a kávézás szertartása pedig nemcsak a napi koffein mennyiség beviteléről szól.

Célunk, hogy a szaküzletben minden olyan eszköz, alapanyag, gép, kiegészítő és információ hozzáférhető legyen, ami a szakszerű kávékészítéshez szükséges és a kávés élmény kiteljesítését segíti. Választékunk központjában az eszpresszó-kultúra áll, de természetesen kaphatók más kávékultúrák jellemző kávéi, eszközei is.

Az üzlet könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel, az autóval érkezők számára a parkolás díjmentes. Szeretettel várjuk az elkötelezett, profi baristákat, az igényes vendéglátó üzleteket és a kávé szerelmeseit - az otthoni baristákat egyaránt.

Cím
1089. Bp. Rezső tér 7.
Nyitva tartás
H-P.: 8.30-16.00
E-mail: trade@barista.hu
Telefon: 20/200-4451

Tetszett a(z) Barista Szaküzlet magazin cikk? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Barista Szaküzlet magazin cikk? Írd meg véleményed!

További Kávéházak magazin cikkek

Nem kell, hogy a kávéfőzés miatt főjön a fej!

Az, hogy ki milyen kávét szeret, ízlés kérdése. Ez vitathatatlan. Az azonban megmásíthatatlan tény, hogy a kávéfőző milyensége rengeteget nyom a latba. Még az igazán minőségi kávéból készített feketét is megkeserítheti, akár szó szerint is, ha a kávéfőző nem megfelelő. Mára már ezen túl a gyorsaság is egy érthető elvárássá vált. De vajon melyik típusú kávégép felel meg minden kritériumnak? Mutatjuk!

Téma, 2023.12.13.

Michelin-csillaggal felérő elismerést kapott a Pacificaffé

Ahogy egy erős reggeli eszpresszó, úgy fújt ébresztőt augusztus 3-án a nemzetközi kávékereskedők világában a Körmendy Sándor vezette a Pacificaffé. A kávépörkölő üzem a „Kenya Gicherori” és a „Ház kávéja” elnevezésű tételeivel nyerte el az 500 fős zsűri tetszését a világ egyik legrangosabb élelmiszeripari versenyében.

Kávé minősítések, 2023.09.05.

A kapszulás kávéfőzőt is kell takarítani!

Lonkai Márton és Juhász Bálint, a Steamhouse kávékapszulák mögött álló kávés szakemberek elárulják, hogyan takarítsuk ki a gépet, hogy sokáig főzhessük vele kedvenc reggeli italunkat.

Koffein, 2023.05.04.

café lungo - hosszú kávé

Sokakban felmerül a kérdés, mi a különbség a hosszú és a rövid kávé között?! A kérdésekre Lonkai Márton és Juhász Bálint, a Steamhouse kávépörkölő üzem mögött álló kávés szakemberek adja meg a választ.

Kávé akadémia, 2023.03.29.

A víz világnapja (03.22.)

Március 22-én ünnepeljük a Víz Világnapját, amelyet az ENSZ 1992-ben hozott létre azzal a céllal, hogy felhívja a figyelmet a víz fontosságára, és annak fenntartható menedzselésére. Ebben a cikkben megnézzük, hogy milyen problémákkal küzdünk a vízgazdálkodás terén és hogy milyen vízzel főzzük a kávét.

Kávé akadémia, 2023.03.22.

Mi található egy kávékapszulában?

Sokféle kávékapszula kapható a boltokban, rengeteg gyártótól és pörkölőtől. De vajon mi is található valójában a kapszulákban. Kávékapszulákkal foglalkozó szakemberek most elárulják nekünk.

Zacc, 2023.02.16.

"narrow"
Gear.svg