P'Art Kávéház

P'Art Kávéház hely logója

P'Art Kávéház

view_headline

P'Art Kávéház (Budapest) leírása

A P’Art Kávéház és Bisztróban vendégeink megkóstolhatják kreatív séfünk, Krausz Gábor által összeállított ételeinket, a kávéházi kínálatunk mellett.
Kávéház Kávézó
view_module

P'Art Kávéház (Budapest) adatai

Fizetési lehetőségek:

Mastercard logójaMastercard
Visa logójaVisa
grade

P'Art Kávéház (Budapest) vélemények

P'Art Kávéház hely legutóbbi posztjai

Gyerünk a szabadba! ‍♀️
Hosszú idő után kicsit kiszabadulhatunk otthonról, és bár a pünkösdi hétvége nem ígér jó időt, igyekszünk minden esőmentes percet a szabadban tölteni.
Tegyétek Ti is ezt, örüljünk neki, hogy a szükséges óvintézkedések betartásával ismét együtt lehetünk.
...


P'Art Kávéház
2020.05.29.

A P'Art Kávéház és Bisztró üzemeltetője, a Jazz Event Kft. az EventrendGroup tagjaként megosztja a cégcsoport tulajdonosainak e rendkívüli helyzetben tett nyilatkozatát:

Minden idők legnehezebb időszakát éli a turizmus, a vendéglátás és a rendezvénypiac. A csapás most nem olyan...


P'Art Kávéház
2020.03.21.

Gourmet vendégeink számára ajánljuk bisztró kínálatunkból a tigrisrákos orecchiette-t lassan sült koktélparadicsommal, bazsalikomos fehérbormártással és rukkolával.

#PartKávéházésBisztró #tigrisrák #orecchiette


P'Art Kávéház
2020.01.09.
grade

P'Art Kávéház (Budapest) értékelések

Az egyes oldalakon így értékelték a látogatók a(z) P'Art Kávéház helyet

  • Kávéházak oldal logója Kávéházak 4.4
  • Google oldal logója Google 4.4

Te milyennek látod ezt a helyet (P'Art Kávéház)? Értékeld:

A hely értékeléséhez először be kell jelentkezned.
map

P'Art Kávéház (Budapest) elérhetősége

Adatok:

Cím: Komor Marcell u. 1., Budapest, Hungary, 1095
Telefon: +36309781440

Tömegközlekedés:

Autóval: A Soroksári úton a Boráros tér felől: Hogy elkerüljék a lámpáknál a torlódást, javasoljuk, hogy már a Boráros térnél hajtsanak le a Soroksári úttal párhuzamos szerviz útra, vagyis a Lechner Ödön fasorra. Amennyiben mégsem ezt a megoldást választják, lehajtási lehetőség van a Lechner Ödön fasorra a Haller utcánál és a Vágóhíd utcánál is. Innen – az épületet balról megkerülve – a Laczkovich utca vezet a Művészetek Palotája mélygarázsához. A Soroksári úton Soroksár felől: A Vágóhíd utcai kereszteződésnél nem lehet nagy ívben balra kanyarodni az épülethez, ezért jobbról hurokkal kell ráhajtani a Vágóhíd utcára és egyenesen keresztezni a Soroksári utat, majd balra tartva a Laczkovich utcán át lehet eljutni a Művészetek Palotája mélygarázsáig. A Könyves Kálmán körúton a Népliget felől: A Lurdy Háznál jobbra kell lekanyarodni a Mester utcára, majd balra, a Vágóhíd utcára, melynek végén a Soroksári utat egyenesen keresztezve kell balra kanyarodni a Laczkovich utcára a mélygarázshoz. A Lágymányosi hídról Buda felől: A hídról jobbra lekanyarodva a centrum felé vezető (bal) sávba kell besorolni, majd a Soroksári úton rögtön jobbra hurokkal ráhajtani a Vágóhíd utcára, és egyenesen keresztezve a Soroksári utat lehet visszakanyarodni a Laczkovich utcára, amely egészen a Művészetek Palotája mélygarázsáig vezet. Villamossal: Útvonal Megálló 1 Bécsi út – Lágymányosi híd, pesti hídfő Lágymányosi híd, pesti hídfő 2 Jászai Mari tér – Közvágóhíd Millenniumi Kulturális Központ 24 Baross tér – Közvágóhíd Millenniumi Kulturális Központ 2A Jászai Mari tér – Boráros tér Boráros tér (átszállás a 2-es villamosra) 4 Moszkva tér – Lágymányosi lakótelep, Fehérvári út Boráros tér (átszállás a 2-es villamosra) 6 Moszkva tér – Móricz Zsigmond körtér Boráros tér Autóbusszal: Útvonal Megálló 103 Etele tér, Kelenföldi pu. – Népliget Lágymányosi híd, pesti hídfő 54 Pestszentimre, Ültetvény u. – Boráros tér Közvágóhíd 15 Lehel tér – Boráros tér Boráros tér HÉV-vel: Útvonal Megálló Csepeli HÉV Boráros tér – Csepel Lágymányosi híd Éjszakai busszal: Útvonal Megálló 901 Óbudai autóbuszgarázs – II. Rákóczi Ferenc út Közvágóhíd u. 966 Deák Ferenc tér – Soroksár Hősök tere Millenniumi Kulturális Központ 979, 979 A Újpalota, Nyírpalota út – Csepel Csillagtelep Millenniumi Kulturális Központ 923 Békásmegyer HÉV állomás– Délpesti autóbuszgarázs Millenniumi Kulturális Központ 906 Móricz Zsigmond körtér – Moszkva tér Boráros tér

P'Art Kávéház helyhez hasonló helyek

Caffeine Kávézó
Caffeine Kávézó hely borítóképe
Caffeine Kávézó hely logója

Kávézó,Reggeliző


Budapest (1068)

Petőfi Cafe
Petőfi Cafe hely borítóképe
Petőfi Cafe hely logója

Kávézó


Budapest (1146)

Frappellas
Frappellas hely borítóképe
Frappellas hely logója

Kávézó


Budapest (1095)