Lezajlott a Hungarian AeroPress Championship 2019

-
2019.09.02.

Lezajlott a Hungarian AeroPress Championship 2019

Idén hetedik alkalommal rendezték meg a kávés világ egyik meghatározó eseményét, a Magyar Aeropress Bajnokságot. Idén Katona Norbert jutott ki a londoni döntőbe.


Az augusztus utolsó péntekjén megrendezett kávés eseményre 27 versenyző készült lázasan, hogy bebizonyítsa, ő készíti az ország legjobb AeroPressét. Az évek alatt jobbnál jobb receptekkel és egyre barátibb közegben zajlik a verseny, idén az Ötkertben. A selejtező kávéja egy brazil yellow bourbon variáns volt a Warda Coffee Roasterstől.

A pénteki verseny győztese, Katona Norbert, aki a londoni VB-n fogja hazánkat képviselni. Azonban nem csak AeroPressben remekel győztesünk. Norbi a beany alapító tagja. Hernyák Gáborral céluk a kávékultúra népszerűsítése, melyet a beany elnevezésű vlogon keresztül kívánnak megvalósítani.

Szatmári Nóri

Tetszett a(z) Lezajlott a Hungarian AeroPress Championship 2019 hír? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Lezajlott a Hungarian AeroPress Championship 2019 hír? Írd meg véleményed!

További Kávéházak hírek

Kávézókban és a reggelizőkben kezdődik a CAFe Budapest

Kávézókban nyit az október 9. és 25. között rendezendő 29. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál, amelyen reggeli minikoncertek, a kísérletezés és az improvizáció iránt elkötelezett formációk, valamint a hazai dzsesszélet egyik meghatározó zongoristájának ősbemutatója is várja a közönséget.

2020.09.21.

"narrow"
Gear.svg