Február 4-6. között újra Sirha Budapest

-
2020.01.31.

Február 4-6. között újra Sirha Budapest

A HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ ad otthont február első hetében a Sirha Budapest, prémium nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa szakkiállításnak, mely közel 300 kiállítója várja a gasztronómia, élelmiszeripar, szálloda- és vendéglátóipar, sütő- és cukrászipar valamint a csomagolóipar szakembereit.


Az élelmiszeripar, szálloda- és vendéglátóipar, sütő- és cukrászipar, csomagolóipar és gasztronómia régiós szakkiállításán terítékre kerülnek a piaci újdonságok, legfrissebb trendek, valamint termék- és szolgáltatás-innovációk, de újra lehetőség nyílik szakmai kapcsolatok kialakítására és vállalkozásfejlesztésre is.

A kiállításon számos szakmai konferencia és előadás várja a szakembereket, és természetesen nem maradnak el a világszínvonalú versenyek izgalmai sem – 2020-ban ismét a Sirha Budapesten kerül megrendezésre a Bocuse d’Or magyar döntő, a Sirha Budapest Desszert Verseny, a Közétkeztetési Szakácsverseny vagy az idei újdonság, a Jeunes Chefs Rôtisseurs fiatal szakácsok versenye.

A kávé készítés és forgalmazás iránt érdeklődők számára is érdemes kilátogatni az eseményre, hisz a legnagyobb hazai és a nemzetközi cégek legjava is képviseltetni fogja magát:
  • Andretti Kávézó és Szervíz Kft. (G pavilon D119)
  • Caffé Perté Kft. (G pavilon F114)
  • Caffe Service Kft. (G pavilon D113)
  • Caffé Vergnano SPA (G pavilon E113A)
  • Gaggia-Pellini Magyarország /Cady-Trade 95 Kft Magyarország (G pavilon G106)
  • Nestlé Hungária Kft-Nespresso Divízió (G pavilon E114)
  • Valdo Cafe System Kft. (G pavilon E113)

A február 6-án 10-17 óra között tartandó Országos Közétkeztetési Szakácsverseny döntőjének támogatója a Coffee X-Presso.

Regisztrálj díjmentes szakmai belépődért és csatlakozz az eseményhez február 4-6. között!

Regisztráció és további információk a programokról, illetve a kiállítókról: https://sirha-budapest.com/

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/132028564518734/

Küri Attila

Tetszett a(z) Február 4-6. között újra Sirha Budapest hír? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Február 4-6. között újra Sirha Budapest hír? Írd meg véleményed!

További Kávéházak hírek

Kávézókban és a reggelizőkben kezdődik a CAFe Budapest

Kávézókban nyit az október 9. és 25. között rendezendő 29. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál, amelyen reggeli minikoncertek, a kísérletezés és az improvizáció iránt elkötelezett formációk, valamint a hazai dzsesszélet egyik meghatározó zongoristájának ősbemutatója is várja a közönséget.

2020.09.21.

"narrow"
Gear.svg