2019.12.22.

A Pepsi is beszáll a kávé üzletbe

A Pepsi bejelentette, hogy Pepsi Café néven 2020 áprilisában új italokat dob a piacra az Egyesült Államokban, mely összekapcsolja a kávé testesebb ízét a Pepsi kóla könnyed, frissítő ízével.


Vékony dobozban és két ízben (original és vaníliás kivitelben) lesz kapható a Pepsi új terméke, mely majdnem kétszer annyi koffeint tartalmaz, mint egy szokásos Pepsi kóla.

"Tudjuk, hogy a fogyasztók manapság olyan termékeket keresnek, amelyek kielégítik az energia igényüket, egyben kényeztető és felüdít, amikor arra a legnagyobb szükségük van. A Pepsi-nél évek óta felismertük a lehetőséget a kóla és a kávé egyesítésében, és a tökéletes egyensúly megteremtése után nem várhatunk tovább, hogy jövőre bemutassuk a Pepsi Café-t az Egyesült Államokban" - mondta Todd Kaplan, a Pepsi marketing alelnöke.

"Biztosak vagyunk abban, hogy a kólarajongók, a jeges kávéfogyasztók és bárki, aki külön koffeinnövelésre szorul, imádni fogja a Pepsi frissítő, ropogós ízébe öntött pörkölt kávé váratlan íz-keverékét."
pepsicafe
Nem a Pepsi Café az első terméke a cégnek, mely egyesíti a kólát és a kávét. A Pepsi volt az egyik úttörő italmárka, amely már 1996-ban Pepsi Kona néven kísérletezett a kávé ízesítésű üdítővel, mely megjelenésekor nem volt túl sikeres.

A Pepsi Café Original azoknak szól, akik élvezik a szokásos csésze kávéjukat, de szeretik a Pepsi-kóla édesebb karamell ízét is. A Pepsi úgy tervezte, hogy a Pepsi Café Vanilla édesebb és krémesebb ital legyen, új és frissítő csavart garantálva a fogyasztók számára a kényeztető vaníliaaromában.

A Pepsi Café Original és a Pepsi Café Vanilla 2020 áprilisától lesz elérhető minden nagyobb kiskereskedőnél az USA-ban, és remélhetőleg nem kell sokat várni utána, hogy Európában is megkóstolhassuk.

Küri Attila

H i r d e t é s

pannonkave.hu kávékóstoló banner kép

H i r d e t é s

Kávéházak hírek

A Pepsi is beszáll a kávé üzletbe hír borítóképe
Megjelentek a közlönyben a gazdasági intézkedésekről szóló rendeletek

Megjelentek a Magyar Közlönyben a koronavírus-járvány gazdasági hatásainak enyhítésére hozott azonnali intézkedések rendeletei, a kormányfő szerdai bejelentéseinek megfelelően az év végéig felfüggesztik minden magánszemély és vállalkozás szerdáig megkötött hiteleinek tőke- és kamatfizetési kötelezettségét, és a súlyos gondokkal küzdő szektorokban, így a turizmusban, a vendéglátásban, vagy a személyszállításban június 30-ig egyebek mellett a munkáltatók közteherfizetési kötelezettségét elengedik.

2020.03.19.
A Pepsi is beszáll a kávé üzletbe hír borítóképe
Gyermekmunkával vádolják a Starbucks és a Nespresso cégeket

Egy brit dokumentumfilm azt állítja, hogy guatemalai kisgyermekek megalázóan kevés pénzért hosszú órákon át kénytelenek olyan kávébab ültetvényen dolgozni, ami a Starbucks és a Nespresso ellátását segíti. George Clooney aggodalmát fejezte ki a történtekkel kapcsolatban.

2020.03.02.

H i r d e t é s