A Pepsi is beszáll a kávé üzletbe

-
2019.12.22.

A Pepsi is beszáll a kávé üzletbe

A Pepsi bejelentette, hogy Pepsi Café néven 2020 áprilisában új italokat dob a piacra az Egyesült Államokban, mely összekapcsolja a kávé testesebb ízét a Pepsi kóla könnyed, frissítő ízével.


Vékony dobozban és két ízben (original és vaníliás kivitelben) lesz kapható a Pepsi új terméke, mely majdnem kétszer annyi koffeint tartalmaz, mint egy szokásos Pepsi kóla.

"Tudjuk, hogy a fogyasztók manapság olyan termékeket keresnek, amelyek kielégítik az energia igényüket, egyben kényeztető és felüdít, amikor arra a legnagyobb szükségük van. A Pepsi-nél évek óta felismertük a lehetőséget a kóla és a kávé egyesítésében, és a tökéletes egyensúly megteremtése után nem várhatunk tovább, hogy jövőre bemutassuk a Pepsi Café-t az Egyesült Államokban" - mondta Todd Kaplan, a Pepsi marketing alelnöke.

"Biztosak vagyunk abban, hogy a kólarajongók, a jeges kávéfogyasztók és bárki, aki külön koffeinnövelésre szorul, imádni fogja a Pepsi frissítő, ropogós ízébe öntött pörkölt kávé váratlan íz-keverékét."

pepsicafe

Nem a Pepsi Café az első terméke a cégnek, mely egyesíti a kólát és a kávét. A Pepsi volt az egyik úttörő italmárka, amely már 1996-ban Pepsi Kona néven kísérletezett a kávé ízesítésű üdítővel, mely megjelenésekor nem volt túl sikeres.

A Pepsi Café Original azoknak szól, akik élvezik a szokásos csésze kávéjukat, de szeretik a Pepsi-kóla édesebb karamell ízét is. A Pepsi úgy tervezte, hogy a Pepsi Café Vanilla édesebb és krémesebb ital legyen, új és frissítő csavart garantálva a fogyasztók számára a kényeztető vaníliaaromában.

A Pepsi Café Original és a Pepsi Café Vanilla 2020 áprilisától lesz elérhető minden nagyobb kiskereskedőnél az USA-ban, és remélhetőleg nem kell sokat várni utána, hogy Európában is megkóstolhassuk.

Küri Attila

Tetszett a(z) A Pepsi is beszáll a kávé üzletbe hír? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) A Pepsi is beszáll a kávé üzletbe hír? Írd meg véleményed!

További Kávéházak hírek

Kávézókban és a reggelizőkben kezdődik a CAFe Budapest

Kávézókban nyit az október 9. és 25. között rendezendő 29. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál, amelyen reggeli minikoncertek, a kísérletezés és az improvizáció iránt elkötelezett formációk, valamint a hazai dzsesszélet egyik meghatározó zongoristájának ősbemutatója is várja a közönséget.

2020.09.21.

"narrow"
Gear.svg