A MindigKávé szeptemberi szemes kávé akciója

-
2020.09.09.

A MindigKávé szeptemberi szemes kávé akciója

10, 20 vagy akár 30% kedvezmény az ÖSSZES MindigKávé Webshopban található szemes kávéra!


Válogasson a MindigKávé kínálatából

Válogasson kedvére különleges tételeink közül! Akár koffeinmentes, specialty, ECO, fair trade, organic változatban is:

MindigKávé webshop

A MindigKávé webshop, a profi

A MindigKávé webáruház professzionális termékeket kínál, hogy otthonába is kávéházi hangulatot tudjon varázsolni! A MindigKávé webshopban mindent megtalál, ami a gondtalan kávézáshoz szükséges, barista eszközök és kiegészítők széles választékával várjuk!

A webáruház mögött nagy tapasztalattal és szaktudással rendelkező kollégák állnak, akik tudatosan és könnyedén mozognak kávék és a kávézás világában, így nem csak forgalmazók vagyunk, de tanácsadóként is szívesen közreműködünk.

Gyorsaság, kényelem és biztonság: a MindigKávé webáruház legfontosabb céljai a szállítás és fizetés során. Ennek érdekében a legprofibb partnerekkel és szolgáltatókkal dolgozunk együtt, hogy Önnek nem csak a kávézás, de a rendelés is élmény legyen!

MindigKávé: Mert egy jó kávéra mindig van idő!

dr. Kovács T. Lóránt

Tetszett a(z) A MindigKávé szeptemberi szemes kávé akciója hír? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) A MindigKávé szeptemberi szemes kávé akciója hír? Írd meg véleményed!

További Kávéházak hírek

Kávézókban és a reggelizőkben kezdődik a CAFe Budapest

Kávézókban nyit az október 9. és 25. között rendezendő 29. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál, amelyen reggeli minikoncertek, a kísérletezés és az improvizáció iránt elkötelezett formációk, valamint a hazai dzsesszélet egyik meghatározó zongoristájának ősbemutatója is várja a közönséget.

2020.09.21.

Megjelentek a közlönyben a gazdasági intézkedésekről szóló rendeletek

Megjelentek a Magyar Közlönyben a koronavírus-járvány gazdasági hatásainak enyhítésére hozott azonnali intézkedések rendeletei, a kormányfő szerdai bejelentéseinek megfelelően az év végéig felfüggesztik minden magánszemély és vállalkozás szerdáig megkötött hiteleinek tőke- és kamatfizetési kötelezettségét, és a súlyos gondokkal küzdő szektorokban, így a turizmusban, a vendéglátásban, vagy a személyszállításban június 30-ig egyebek mellett a munkáltatók közteherfizetési kötelezettségét elengedik.

2020.03.19.

"narrow"
Gear.svg