Hírek

Kávézókban és a reggelizőkben kezdődik a CAFe Budapest hír borítóképe
Kávézókban és a reggelizőkben kezdődik a CAFe Budapest

Kávézókban nyit az október 9. és 25. között rendezendő 29. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál, amelyen reggeli minikoncertek, a kísérletezés és az improvizáció iránt elkötelezett formációk, valamint a hazai dzsesszélet egyik meghatározó zongoristájának ősbemutatója is várja a közönséget.

2020.09.21.
Megjelentek a közlönyben a gazdasági intézkedésekről szóló rendeletek hír borítóképe
Megjelentek a közlönyben a gazdasági intézkedésekről szóló rendeletek

Megjelentek a Magyar Közlönyben a koronavírus-járvány gazdasági hatásainak enyhítésére hozott azonnali intézkedések rendeletei, a kormányfő szerdai bejelentéseinek megfelelően az év végéig felfüggesztik minden magánszemély és vállalkozás szerdáig megkötött hiteleinek tőke- és kamatfizetési kötelezettségét, és a súlyos gondokkal küzdő szektorokban, így a turizmusban, a vendéglátásban, vagy a személyszállításban június 30-ig egyebek mellett a munkáltatók közteherfizetési kötelezettségét...

2020.03.19.
Gyermekmunkával vádolják a Starbucks és a Nespresso cégeket hír borítóképe
Gyermekmunkával vádolják a Starbucks és a Nespresso cégeket

Egy brit dokumentumfilm azt állítja, hogy guatemalai kisgyermekek megalázóan kevés pénzért hosszú órákon át kénytelenek olyan kávébab ültetvényen dolgozni, ami a Starbucks és a Nespresso ellátását segíti. George Clooney aggodalmát fejezte ki a történtekkel kapcsolatban.

2020.03.02.
Saját kávézót nyitott a Louis Vuitton Oszakában hír borítóképe
Saját kávézót nyitott a Louis Vuitton Oszakában

A Trussardi, a Prada és a Tiffany & Co. után a logómintás luxustáskáiról ismert francia világmárka, a Louis Vuitton is belépett a vendéglátóiparba, és február 15-én Le Café V néven kávézót nyitott Japánban, az új oszakai, 4 szintes áruháza tetőterében.

2020.02.27.
Mayer Szörp: új minőség a vendéglátásban hír borítóképe
Mayer Szörp: új minőség a vendéglátásban

Az utóbbi években szerencsés trendnek lehetünk tanúi, egyre több vendéglátóhely fordít az étlaphoz hasonló figyelmet az itallapjaira is. Ennek köszönhetően a párlatok, borok, sörök szortimentjei mellett az üdítőitalok választéka is jelentősen megváltozott, a minőségi szörpök megjelenésével a kínálat átalakult.

2020.02.11.
Február 4-6. között újra Sirha Budapest hír borítóképe
Február 4-6. között újra Sirha Budapest

A HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ ad otthont február első hetében a Sirha Budapest, prémium nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa szakkiállításnak, mely közel 300 kiállítója várja a gasztronómia, élelmiszeripar, szálloda- és vendéglátóipar, sütő- és cukrászipar valamint a csomagolóipar szakembereit.

2020.01.31.

H i r d e t é s

-20% kedvezmény minden spájz szörpre

Kávéházak médiaajánlat

Hirdetés