Találkozópontok | Kávézó kereső | Kávéház rangsor | Kávé akadémia | Játék | Linkek | Rólunk | Támogatóink
Hírek
Téma
Kávé mellé
Café Budapest
Receptek
Kávéház anno
Barista iskola
Barista szaküzlet
Zacc
DOSSZIÉK
Kávé minősítések
Tea
Kávézóláncok
Kávétermelő országok
Kultikus kávés kellékek
Független Kávéházak
Home Barista
Barista Bajnokságok
Régi pesti kávéházak
Kávéház Sirató
RÉGIÓK
Hajós utca
Károlyi utca
Liszt Ferenc tér
Ráday utca
Újlipótváros
Nyitólap // Zacc // Szoftver probléma
Szoftver probléma
2005. Március 5., Szombat
Egy júzer levele:
Körülbelül egy évvel ezelőtt tértem át a Barátnő 1.0 nevű program egy fejlettebb változatára, a Feleség 1.0-ra. A program csaknem azonnal a Bébi 1.0 funkciót ajánlotta fel, ami a merevlemezen jókora tárhelyet igényel. Másrészt, Feleség 1.0 elkezdte blokkolni az .exe file-okat. Olyan alkalmazások, mint pl. a Beszélgetések-a-haverokkal 10.3 vagy Szombatesti-foci 5.0 többé nem működnek.


Néha pedig még egy új vírus is feltűnik, az Anyós 1.0, amely blokkolja az egész operációs rendszert és Feleség 1.0-ból kaotikus viselkedést vált ki. Szerettem volna visszatérni a korábbi, Barátnő 1.0 verzióhoz, de a Feleség 1.0 leinstallálásának folyamata borzasztóan bonyolult és az egész rendszer épségét kockáztatná. Bébi 1.0-t kezdem megszeretni és nem akarom elveszíteni.

Egy kétségbeesett felhasználó.


Kedves Ügyfelünk!

A csalódottság és az aggodalom gyakori a felhasználók között, de ez néhány félreértés eredménye. Sokan térnek át a Barátnő X.0 különféle verzióiról a Feleség 1.0-ra abban a hamis reményben, hogy a Feleség 1.0 egy további szórakozási élményt nyújtó program. Ennél azonban sokkal többről van szó: a Feleség 1.0 egy teljes operációs rendszer, amely a gépen futó összes többi programot ellenőrzés alatt tartja!

Szinte lehetetlen leinstallálni a Feleség 1.0-át és visszatérni a Barátnő X.0-hoz. Ugyanez a jelenség igaz az Anyós X.0-ra is, a problémák csak halmozódni fognak. Ennek felmerülése esetén tanácsoljuk a C:/Bocsánat/virágok program futtatását. A leghatékonyabb működés érdekében, javasoljuk a Kozmetikumok 3.0 és a Nyaralás 5.1 csomagok beszerzését.

Szabadon választható kiegészítők még az Igen-szeretlek 2.7 és a Természetesen-igazad-van-kedves 4.5-ös… Néhány ügyfelünk ezeket nélkülözhetetlennek találta. Egy jó tanács: soha, de soha ne installálja a Szőke-titkárnő 2.0 vagy a Szerető 3.1 programokat. Ezek ugyanis Feleség 1.0-val nem kompatibilisek és az egész rendszert tönkretehetik!

Forrás: Timóteus Társaság www.tulelocsomag.hu

Archívum | Nyomtatás | Küldés e-mailben
Most szólj hozzá!
  Név:
  Website:
  E-mail:
  Hozzászólás:
  Ellenőrző kód: CAPTCHA Image
 


2015-10-29 09:20 | NOoHWNa3
Cleaning it once a the product for the first time on Dr. Mehmet Oz’s Tv pogarrm recommendation , and I think it’s definitely helping me. Today I’m eating mostly salads with real blue cheese or oil & vinegar dressing, fresh vegetables like celery, radishes, peas, cabbage, broccoli, cauliflower (sometimes in alfredo sauce!), avocadoes, tomatoes, freshly squeezed lemon juice, hard working liver like steak, turkey, chicken, ham, salmon, shrimp, cream inside my coffee, eggs a great deal of ways including egg salad made with real mayonnaise, omelets, even bacon occasionally.
2015-10-27 12:39 | ntymdwr8CAYK
I must point out my admiration for your kensnids in support of people who should have assistance with the topic. Your personal commitment to passing the message all through has been certainly informative and has continually enabled some individuals like me to arrive at their objectives. Your new warm and helpful help means a lot to me and even more to my peers. Many thanks; from each one of us.
2015-10-26 01:58 | 9KeCOWvG
Hey, I just hopped over to your webgpae through StumbleUpon. Not somthing I might typically read, but I liked your views none the less. Thanks for making some thing worth reading.
BELÉPÉS
Felhasználónév:
Jelszó:
regisztráció hírlevél
BARISTA SZAKÜZLET


Sommelier képzés
RECEPT KERESŐ
Kávés sütik
Mennyire bonyolult?
Szövegrész keresése:
Kávéitalok
Milyen típusú?
Szövegrész keresése:
JEGYVILAG.HU
Színházi előadás:
Mikor?
Hol?
© 2003-2018 | Kapcsolat | Impresszum | Média információ | Partner belépés
Támogató partnereink


Barista Hungary
"A kávés képzés"

Completa

DaVinci