Találkozópontok | Kávézó kereső | Kávéház rangsor | Kávé akadémia | Játék | Linkek | Rólunk | Támogatóink
Hírek
Téma
Kávé mellé
Café Budapest
Receptek
Kávéház anno
Barista iskola
Barista szaküzlet
Zacc
DOSSZIÉK
Kávé minősítések
Tea
Kávézóláncok
Kávétermelő országok
Kultikus kávés kellékek
Független Kávéházak
Home Barista
Barista Bajnokságok
Régi pesti kávéházak
Kávéház Sirató
RÉGIÓK
Hajós utca
Károlyi utca
Liszt Ferenc tér
Ráday utca
Újlipótváros
Nyitólap // Téma // Cafe Frei
Cafe Frei
2007. Április 14., Szombat
A salgótarjáni kávézó egyedi berendezésével, saját pörkölésű kávéival új korszakot teremt a hazai kávéfogyasztás világában.
Nézze meg a képeket!

A megnyitón Székyné dr. Sztrémi Melinda polgármester asszony tart beszédet. Ezt követően a vendégeket zenés kávéházi köszöntő várja, majd a Vertich Színpad és a Pódium Stúdió kávéházi irodalom jeleseinek művei követik.

A kávézó mindenképp megér egy misét, hiszen nem csak, hogy egyedi bútorokon ülhetünk, de ha megtetszik, lehetőségünk van arra is, hogy megvásároljuk!

A kávézó shopjában sokáig ellehet a nézelődő. Az itt fellelhető tárgyak között található többek között szakés kupica, evőpálcika, intarziás táblajátékok. Akik otthon is vágynak az igazi, friss pörkölésű kávé ízeire, azok megvehetik a kávézó shopjában a helyben pörkölt kávékülönlegességeket.

A kávézó nemcsak a kávét kedvelőknek nyújthat újdonságot, hanem a művészetek rabjainak is. A kézzel megmunkált Szír mozaik asztalok mellett a galériát is érdemes megnézni, ahol a helyi művészek munkái kerültek kiállításra.
Figyelem! Dohánymentes övezet!

Archívum | Nyomtatás | Küldés e-mailben
Most szólj hozzá!
  Név:
  Website:
  E-mail:
  Hozzászólás:
  Ellenőrző kód: CAPTCHA Image
 


2014-01-08 20:33 | Vyvus
Debreceni vagyok, és leginkább a debreceni frei-be szoktam járni, ott nagyon jó kávék vannak, jók a baristák.....Viszont voltam az egriben és a miskolciban is,de nem voltam megelégedve (ugyanazokat a kávékat kértem, így volt összehasonlítási alapom). Tehát mondhatjuk, hogy leginkább a baristától függ, hogy milyen kávét kapsz.......A debrecenivel teljes mértékben meg vagyok elégedve, bár egyetlen hátránya, hogy kevés a hely, sokszor van telt ház, főleg téli időszakban....
2013-12-15 19:28 | fehérvári ildikó
Én imádlak Frei Tamás. A stílusodat, a kávéidat, a könyveidet, csodálom az életviteledet és úgy ahogy Vagy a szellemiségedet is.
További sok sikert az életben!
2011-08-23 07:21 | caviarius
Bennem is olyan érzések voltak Café Frei után mint "kávékészítőben", csak a legmegfelelőbb szó nem ugrott be.
Igen, "népvakítás", "parasztvakítás". Nem biztos, hogy ez az út "az igazi kávézás kultúrája", de eladható, az biztos.
2011-06-12 11:51 | jó eszpresszó
Hello,

A Cafe Frei-ben jó az eszpresszó?

Ha van tippetek hogy hol van olyan hely ahol jó eszpresszó van Magyarországon akkor írjátok meg nekem mert keresem!

http://www.facebook.com/pages/Eszpressz%C3%B3/161565757242534
2010-12-09 16:01 | szjaori
http://konyv-konyvek.hu/afrikai_kalandtura
2010-12-04 11:15 | marton7
kávékészitő, te milyen kávét használsz? és a Frei? (még nem voltam)
Szakmailag miben cslódtál, kiváncsi vagyok.

Köszi.
2010-10-25 15:36 | kávékészitő
Én a vendéglátásban dolgozom, kávézóban, ráadásul sajátban. : ) Szerencsésnek mondhatom magam.

Frei Tamással kapcsolatban van némi negatív tapasztalatom. A Mammutban és Egerben a plázában ittam nála kávét, és csalódás volt számomra. Az a helyzet, hogy amikor valami már ennyire túl van misztifikálva, az ember már nagyon sokat vár szakmailag is. És sajnos nem azt kapja, amit vár.
Az is tény, hogy az emberek többsége, amig nem dolgozik ilyen közegben, illetve otthonra nincs meg az igénye és nem néz utána, addig nem is fog tudni reális véleményt alkotni, hiszen nem ért hozzá. Itt jön be a képbe a "népvakítás". Ezzel senkit nem szeretnék bántani, mert félreérthető, de a valóság ez. Frei Tamásnál nagy a misztikum, a mesevilág, a külsőség, a név, és az anyagi háttér. És én csak azért vagyok ilyenkor kicsit borús, mert van néhány pici, anyagi háttérrel nem rendelkező, celeb-ismertséggel nem rendelkező kávézó és benne a barista, aki valóban jót és magas minőséget szeretne mindenkinek szolgáltatni. Mi is ilyenek vagyunk, igyekszünk mindig jó alapanyagból mindig jól készíteni jó kávéitalokat, szakmai szempontból is. Nehéz dolog úttörőnek lenni, fáradságos munka a vendégnek kedvesen elmagyarázni, hogy mi is az, ami igazán jónak számít a kávés szakmában. Persze megéri, és meghálálja magát a törekvés, bármilyen nehéz is.

Szóval hajrá kis kávézók, akik próbálnak fejlődni szakmailag, hogy a vendégnek tényleg jót tudjanak szolgáltatni, a vendég legnagyobb örömére! : ) Hajrá baristák, akik tényleg szeretnének javítani a kávézók és a kávékultúra minőségén! : )
2010-07-14 10:29 | Volosinovski Dominika
Én a Starbucks Westendi megnyitóján voltam, mondanom sem kell, hogy nagyon megörültem amikor hallottam a hírt, hogy Magyarországon is nyitnak üzletet :) Amerikai utazásom során nagyon megkedveltem, nincs is jobb egy ottani reggeli kávézós beszélgetésnél :)
Azóta hetente legalább 1x ellátogatok... mennék többször is, csak sajna meg kell mászni hozzá az egész Westendet. Lehetne központibb helyen, pl a Nyugati téren a meki mellett :D
Otthoni kávézásra marad a Jacobs... ráadásul ez a bögrés akciójuk nekem szimpi :D http://tiny.cc/ellenallhatatlanmeghivas
2010-07-09 13:06 | Szolnok
Én a szolnoki kávéházba étrben be,mert már annyira kíváncsi voltam ill. imádom a forró csokit és úgy voltam vele,h muszáj kipróbálnom.De az volt az első és utolsó!Mikor megkaptam a forró csokit éreztem,h poharat,h nincs tele...levettem a fedőt és csak félig volt!!!Sztem ez eléggé a vevőnek a megkárosítása,mert én nem láttam,h ki lenne téve,h 400 ft 1dl(!!!!!!!!!) forró csoki!Vagy csak a SZOLNOKIBAN adnak ennyit?????
Ráadásul még nem is ízlett:(:(
2010-06-07 20:39 | BpN
http://www.youtube.com/watch#!v=zMCri3nfOy4
2010-04-18 20:04 | Fabók Zsuzsanna
Hogy vagy?
2010-03-21 19:45 | kitaszított
A szolnoki kávéházban szerettem volna párommal kávézni, viszont a kiszolgáló fiú sajnos 20 perc alatt még csak meg sem kérdezte, hogy mit szeretnénk.Minden héten egyszer ott kávéztunk, de soha többé.Megalázottnak éreztem magam.Az én pénzem nem elég jó?
2009-11-28 23:54 | S. Balázs
Túl sok esélyt nem tetszett adni a cégnek.
2009-11-22 21:21 | Selmeczy Zoltánné
Ma délután 4 órakor szerettünk volna kávét inni a Róbert Károly krt. 70-74. alatti Cafe Frei-ben, de zárva volt, pedig a kiírás szerint 1/2 6-ig lett volna nyitva. Helyette más kávéházba mentünk. Két vendéget sikerült elveszíteni.
2009-04-11 00:26 | Szalai Zoltán
Tegnap jártam a szentendrei Frei kávézóban és ez volt az utolsó csepp a pohárban...
Eddig a pesti plázákban próbáltam Frei kávét inni - az eredmény jóindulattal is legfeljebb átlagosnak volt mondható, persze magyar szinten. A Szentendrén kapott macchiato viszont a magyar átlagnál is sokkal sz@rabb volt, az volt az érzésem, hogy a pörköléskor "jó olaszosra" égették tán a szemeket azért van ilyen mellékíze; kifejezetten küzdöttem vele, hogy meg tudjam inni.
Nem is érne meg ez egy szót se, de itt a nevét adó celebrity többször kifejtette, hogy ő az olaszos kávékultúrát szeretné kishazánkban elterjeszteni. Hát mondani sok mindent lehet, de Rómából hazatérve(és ott számtalan capuccino-t, macchiato-t, és presso-t elfogyasztva) azt látom, hogy a Frei kávézók ettől a szinttől fényévekre vannak. Persze Frei Tamás egy bolti eladóról is állította már, hogy moszkvai bérgyilkos...
BELÉPÉS
Felhasználónév:
Jelszó:
regisztráció hírlevél
BARISTA SZAKÜZLET


Sommelier képzés
RECEPT KERESŐ
Kávés sütik
Mennyire bonyolult?
Szövegrész keresése:
Kávéitalok
Milyen típusú?
Szövegrész keresése:
JEGYVILAG.HU
Színházi előadás:
Mikor?
Hol?
© 2003-2017 | Kapcsolat | Impresszum | Média információ | Partner belépés
Támogató partnereink


Barista Hungary
"A kávés képzés"

Completa

DaVinci