Találkozópontok | Kávézó kereső | Kávéház rangsor | Kávé akadémia | Játék | Linkek | Rólunk | Támogatóink
Hírek
Téma
Kávé mellé
Café Budapest
Receptek
Kávéház anno
Barista iskola
Barista szaküzlet
Zacc
DOSSZIÉK
Kávé minősítések
Tea
Kávézóláncok
Kávétermelő országok
Kultikus kávés kellékek
Független Kávéházak
Home Barista
Barista Bajnokságok
Régi pesti kávéházak
Kávéház Sirató
RÉGIÓK
Hajós utca
Károlyi utca
Liszt Ferenc tér
Ráday utca
Újlipótváros
Nyitólap // Kávé mellé // Café Budapest // Kávéváros születik
Kávéváros születik
2004. Július 22., Csütörtök
Ez a címe annak a kávéházak világát népszerűsítő eseménysorozatnak, ami július elsejével kezdetét vette. A Kávéházak versenye, a Kávés Konferencia és a kávékészítők versenye, vagyis az Első Magyar Barista Bajnokság mind-mind először kerül megrendezésre.

Nézze meg a képeket!
A konferencia

A Kávés Konferenciára honlapunk meghívta mindazon kávés vendéglátó egységet képviselő tulajdonost, üzletvezetőt, cukrászt, szakácsot és felszolgálót, és minden egyéb érdeklődőt, aki egyetért jelszavunkkal, miszerint "Magyarországnak jó kávéházak kellenek." Bővebben a Kávés konferenciáról>>

Nézze meg a képeket!
Az Első Magyar Barista Bajnokság

A Hoventa keretei között megvalósult az Első Magyar Barista Bajnokság, amelynek megszervezésében a Kávéházak.hu csapata a szakmai irányítói szerepet vállalta. Első alkalommal mérhette össze tudását a vendéglátó szakma azon kevés úttörője, akik eddig nem tudták a nagyközönségnek bemutatni kávékészítési szakértelmüket. Bővebben a Barista Bajnokságról>>

Kapcsolódó linkek Kapcsolódó linkek
 • Tizenhatan a versenyben
 • Újabb hét kávéház a versenyben
 • Rajthoz állt az első hat
 • A versenyzők A versenyzők
  1. 5 Égtáj
  2. Alibi
  3. Azték Choxolat!
  4. Balettcipő
  5. Bali
  6. Chagall Café
  7. Chili Bár
  8. Károlyi
  9. Két Szerecsen
  10. Matteo-Picard
  11. Melior Kávézó
  12. Picard
  13. Pollack
  14. Prága
  15. Testa Rossa
  16. Zila Kávéház

  Értékelje Ön is a kávéházakat!
  Szóljon hozzá!
  A verseny

  A Kávéházak.hu csapata már régóta fontolgatta, hogy kávés vendéglátókkal együttműködésben elindítsa a Kávéházak versenyét, amelyben a legjobb budapesti kávéházak teljesítményét egy szakértő gárda hasonlítja össze. A pontozás szigorú és mindenre kiterjedően alapos. A cél, hogy a legjobbakat összemérjük, mi, vendégek pedig egyre gyakrabban, egyre több helyen ihassunk egy jó cappuccinót.

  Ez a vendéglátó egységeket bemutató és népszerűsítő játékos verseny lehetőséget teremt a benevező vendéglátóknak, hogy a minőségi szolgáltatás iránti elkötelezettségüket szélesebb közönség előtt is bizonyíthassák.

  A vendégek lehetőséget kapnak arra, hogy a Kávéházak versenyében aktívan részt vállalva megírják saját gondolataikat, észrevételeiket. Minden jelentkezőről külön hírt jelenítünk meg a portálon, így napra készen tájékoztatjuk kávéházba járó olvasóinkat a legújabb benevezett üzletekről. A fórumban minden ilyen egységnek külön topikot nyitunk, ahol megvitathatók a tapasztalatok.

  Célunk

  A Kávéváros születik eseménysorozat a Kávéházak.hu csapatának eszköz a mottójában is megfogalmazott cél megvalósítására. Eszerint: "Magyarországnak, Budapestnek jó kávéházak kellenek". Egy kávéház pedig akkor lehet jó, ha sokan látogatják.

  A Kávéházak versenye azt célozza meg, hogy a kávéházak népszerűsége, elismertsége, látogatottsága növekedjen. Továbbá, hogy a vendégek számára világossá és egyértelművé váljon, hogy a vendéglátással kapcsolatos ellenérzések ideje lassan lejár.

  A Kávés Konferencia célja közös útkeresés a történelmi és a külföldi példák fényében. Mindez elsődleges fontosságú a hazai kávéfogyasztás mennyiségi és minőségi növelésének a szempontjából.

  A díjkiosztás népszerűsítő és az utána esedékes fogadás kapcsolatteremtő funkciója ugyanezt segíti a gyakorlatban.

  Az Első Magyar Barista Bajnokság azt a minőséget hivatott bemutatni és terjeszteni, amely az otthonon kívüli kávéfogyasztást igazán élménnyé tudja tenni.

  Mindenki, aki versenyezve, vagy akár tevőlegesen részt kíván venni az eseménysorozatban bátran jelentkezzen az info@kavehazak.hu címen.

  Archívum | Nyomtatás | Küldés e-mailben
  Most szólj hozzá!
    Név:
    Website:
    E-mail:
    Hozzászólás:
    Ellenőrző kód: CAPTCHA Image
   


  2015-10-09 07:49 | yDGQa9HcJ5uJ
  I have read a few of the articles on your weitbse now, and I really like your style of blogging. I added it to my favorites blog site list and will be checking back soon. Please check out my site as well and let me know what you think.
  2015-10-08 19:26 | v3o5TUylzg
  Howdy! I realize this is sowmheat off-topic however I had to ask. Does building a well-established blog such as yours require a massive amount work? I am brand new to blogging however I do write in my diary on a daily basis. I’d like to start a blog so I will be able to share my personal experience and thoughts online. Please let me know if you have any recommendations or tips for brand new aspiring bloggers. Thankyou!
  2015-09-21 10:59 | SizRShjHmY
  great and an extremely fitcnaaing submit to look at out about this good web site! By absolutely no means write any insight only today just can’t resist..
  2015-09-20 21:43 | ULa5i6CP
  Hey there! I just wanted to ask if you ever have any trluboe with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing months of hard work due to no backup. Do you have any methods to prevent hackers?
  BELÉPÉS
  Felhasználónév:
  Jelszó:
  regisztráció hírlevél
  BARISTA SZAKÜZLET


  Sommelier képzés
  RECEPT KERESŐ
  Kávés sütik
  Mennyire bonyolult?
  Szövegrész keresése:
  Kávéitalok
  Milyen típusú?
  Szövegrész keresése:
  JEGYVILAG.HU
  Színházi előadás:
  Mikor?
  Hol?
  © 2003-2017 | Kapcsolat | Impresszum | Média információ | Partner belépés
  Támogató partnereink


  Barista Hungary
  "A kávés képzés"

  Completa

  DaVinci