Nyert már kávéházi élményt magának? 2005.06.29. | Téma
Most megmutathatja, mit tud. A Kávéházak.hu megalkotta különbejáratú Kávéházguru Kvízjátékát. Itt a lehetőség, hogy fitogtassa: ön a kávéházak világában teljesen otthon érzi magát. De ne csak bizonyítson, hanem nyerjen is! Ha ön az első a tabellán, kávékülönlegességeket ihat hetente, vacsorálhat havonta és mindennek tetejében Kávézó Kalauzt kap ajándékba!

Ha jobban körülnézett, már biztosan észrevette: új játék ütötte fel tanyáját honlapunkon. Mától megmérettetheti önmagát a kávé és a kávéházak világában. A Café Quiz az első kávéházi kvízjáték. Most guru lehet.

Mindez azonban csak a kezdet! Hamarosan indul a Kávéházak.hu nyereményjátéka. A Centrál Kávéház úgy döntött, ha a héten ön a leggyorsabb a Café Quizben, akkor meghívja önt és választottját egy kávékülönlegességre a Károlyi utcába. Ne feledje, a Centrálban baristák készítik az italt!

És mi van akkor, ha a hónap végén is még mindig ön vezet? Akkor 15000 forint értékben megvacsorázhat Budapest legnagyobb Kávéházában!

És ez még mindig nem a vége! A Bookline szeretné megspékelni a dolgot. A hetente megnyerhető Centrál kávé mellé könyvet adunk ajándékba. Zeke Gyula Kávézók kalauza most ott lehet az ön farzsebében is.

Játsszon és gyakoroljon. Észrevételeit megírhatja nekünk levélben vagy szóljon hozzá a cikk végén. Eközben figyelje honlapunkat. Néhány nap múlva meghirdetjük az első heti és havi nyereményjátékot!

Indulhat a játék!


Mostanság a Belvárosi Piacra már nem csak az ínycsiklandó ételek, hanem az újhullámos kávé illata is becsábítja az embereket az utcáról. Már több mint egy hónapja nyitott a By Beans.
Blog írások
A 2018-as évben sok-sok hosszúhétvége kapott helyet, így aki kedveli az utazást vagy éppen az aktív pihenés rajongója, az is örülhet. Ha követtétek az Instagramon a Kávéházak.hu-t, akkor biztosan láttátok a március 15-i hétvégén a #sloveniancoffeetour sztorikat, Ljubljanában, Szlovéniában jártunk. Olvassatok tovább a ljubljanai kávés tapasztalatokról.
Blog írások
Amatőr barista verseny, előadások, workshopok, kóstolók. Ezek jellemezték a 2018-as tavaszi KávéBár Bazár első napját.
Barista Bajnokságok