Hűsítő- frissítő 2009.06.25. | Receptek
Két rétegű jegeskávé. Az "édesfehér" joghurtot, ananászt, kókuszszirupot és a jeget blenderben összedolgozzuk, majd long drinkes pohárba öntjük. Frissen doppiót készítünk, amit jéggel és sima cukorsziruppal szintén blenderben "turmixolunk". A jégkásás kávépépet a joghurtos alapra rétegezzük.

Összetevők 2 adagra (5dl):

1.)

  • "Jogo" – 2 dl
  • Ananász – 1/4
  • Kókuszszirup – 3 cl
  • jég (teli pohár)

    2.)

  • Doppio - 50ml
  • Cukorszirup - 1 cl
  • jég (teli pohár)

    Érdemes mindent előre kikészíteni, mert viszonylag gyorsan kell dolgozni.
    Alkoholos változathoz, tegyünk rumot az ananászos alapba.