Grog di caffè (Grogos kávé) 2005.07.21. | Receptek
Na mi az a grog? Igazából egy ízélmény, amit a konyak, a citrom és a kávé együtt adományoz a merészeknek. Lássuk.

Elkészítési mód, lépésről lépésre

100% arabica kávéból espresso kávét főzünk. Forrón ízlés szerint édesítjük, majd hozzáadunk 2 teáskanál konyakot, 1/3 teáskanálnyi frissen reszelt citromhéjat és egy kávétejszínt.

Hozzávalók:

100% arabica kávé
2 teáskanál konyak
1/3 teáskanálnyi citromhéj
kávétejszín
tejszínhab
citromos keksz

Az italt eszpresszós csészébe töltjük, tetejére apró tejszínhabrózsákat nyomunk. Reszelt citromhéjjal és reszelt csokival dekoráljuk. Szervírozásnál citromos kekszet adunk hozzá.

A Budai Kávézó ajánlása: különösen azoknak ajánljuk, akik szeretnek merészen új ízeket kipróbálni. A citrom, a konyak és a kávé együtt felejthetetlen, újszerű élményt nyújt.


Habár sokáig csak vendégkávé volt itthon a Per Nordby, addig a By Beansben nyitása óta már állandó az őrlőben. A kávépörkölő tulajdonosa nem először járt Magyarországon, azonban most nem üres kézzel érkezett.
Koffein
Hatalmas terek, izgalmas ételek, fagyasztott különlegességek. Ezek mind azok a kifejezések, amelyek a Flow Specialty Coffee Bar & Bistro kapcsán eszünkbe juthatnak.
Blog írások
Mostanság a Belvárosi Piacra már nem csak az ínycsiklandó ételek, hanem az újhullámos kávé illata is becsábítja az embereket az utcáról. Már több mint egy hónapja nyitott a By Beans.
Blog írások