Caffè alla vienese (Bécsi Kávé) 2005.07.21. | Receptek
Ebben a kávéban fagylalt úszik. Akinek ehhez nincs gusztusa ebben a hőségben, azt nagyon sajnáljuk.

Elkészítési mód, lépésről lépésre:

100% arabica kávéból espresso-t főzünk, majd ízlés szerint édesítjük. Shakerben összerázzuk kb. 1dl jégdarával, majd egy előhűtött cappuccino-s pohárba szűrjük.

Hozzávalók:

100% arabica kávé
1dl jégdara
egy gombóc vaníliafagyi
fehér és csokis tejszínhab
desszertcsoki
csokireszelék

Közepére egy gombóc vaníliafagyit teszünk és ezt körülvesszük felváltva fehér és csokis tejszínhabrózsákkal.

A középen kilátszó fagyira egy kis csokireszeléket szórunk. Desszertcsokival tálaljuk.