Café Győr II. 2005.05.10. | Café Magyarország
Ha a pesti ember tesz egy kellemes sétát Győr barokk negyedében, óhatatlanul felismeri, hogy van élet a fővároson kívül is. Felkutattunk és elhoztunk önöknek további hét kávézót a Rába partjáról.

Folytassuk sétánkat. Egyre csak befelé, sűrűsödik a tömeg. A barokkos város egyik csomópontjában ül meg méltósággal a Patio. Udvarias kávéház, teljes egész. Szász reprók lógnak a falon, körülöttünk frissen vágott virág és figyelmesség. Patio.

Kicsivel arrébb a helyi Mozartba ütközünk. Minden a megszokott helyén. Kissé habos-babos, cukrászdás. Ettől még édes. Ez a terasz is nekünk hasít ki a Baross utcából.

Ha már a "majdnem kávézóknál" tartunk: íme a Darius . A diszkó felett egy kávézó nyitja meg kapuit májusban. Hogy mit talál ott, nézze meg itt.

Győr hajt a déli hangulatra. A Café Róma szintén hoz valamit a mediterrán térségből. A falon Romulus és Remus szittyózik a farkas emlőiből. Nekünk sokféle koktélt kínálnak.

Mokkafé. Dizájnos nagyvárosi kávézó. Újdonsült egysége a folyók városának. Nem mellesleg: oktatott baristák készítik a kávéitalt. A minőség garantált.

Nosztalgia. Múlt idéző, fiatalosan lendületes, elhagyhatatlan győri egység. Kérem, itt élik a kávéházat. Persze előny, hogy az utcácska, a küllem és a hangulat adott, alapból nagyon el van találva. De kell a jó hozzáállás is. Köszönik, ez is megvan. Ígéretes: Nosztalgia.

Multikult? Alul könyvek között hathatós dzsessz. Fent trendi kávézó, az udvaron kult hangulat uralkodik. Komplexitás. Rómer.


Amatőr barista verseny, előadások, workshopok, kóstolók. Ezek jellemezték a 2018-as tavaszi KávéBár Bazár első napját.
Barista Bajnokságok
Ha specialty kávé kedvelői közé soroljátok magatokat, akkor már biztosan találkoztatok a Kaffeine kávézók valamelyikével. De vajon tudjátok, hogy ki a megalkotója? Nagy Dáviddal készítettünk interjút.
Blog írások
Verrasztó Evelyn és Dávid nem csak az úszás szerelmesei. Nagy Dáviddal karöltve kávézót nyitottak a Kálvint téren, de nem is akármilyet. ;)
Kávézóláncok