Cafe Frei 2007.04.13. | Téma
A salgótarjáni kávézó egyedi berendezésével, saját pörkölésű kávéival új korszakot teremt a hazai kávéfogyasztás világában.


A megnyitón Székyné dr. Sztrémi Melinda polgármester asszony tart beszédet. Ezt követően a vendégeket zenés kávéházi köszöntő várja, majd a Vertich Színpad és a Pódium Stúdió kávéházi irodalom jeleseinek művei követik.

A kávézó mindenképp megér egy misét, hiszen nem csak, hogy egyedi bútorokon ülhetünk, de ha megtetszik, lehetőségünk van arra is, hogy megvásároljuk!

A kávézó shopjában sokáig ellehet a nézelődő. Az itt fellelhető tárgyak között található többek között szakés kupica, evőpálcika, intarziás táblajátékok. Akik otthon is vágynak az igazi, friss pörkölésű kávé ízeire, azok megvehetik a kávézó shopjában a helyben pörkölt kávékülönlegességeket.

A kávézó nemcsak a kávét kedvelőknek nyújthat újdonságot, hanem a művészetek rabjainak is. A kézzel megmunkált Szír mozaik asztalok mellett a galériát is érdemes megnézni, ahol a helyi művészek munkái kerültek kiállításra.
Figyelem! Dohánymentes övezet!