Barista Szaküzlet 2008.04.23. | Barista Iroda
A Barista Hungary megnyitotta kávés szaküzletét. Az üzlet kínálatát úgy alakítjuk és fejlesztjük folyamatosan, hogy az a vendéglátó üzletek, a baristák és a kávés nyilvánosság kávéval kapcsolatos, egyre növekvő igényeit kielégítse.Online vásárlás: www.baristaszaküzlet.hu>> címen.

A Barista Szaküzlet mindazok kedvéért jött létre, akik számára a kávé több, mint egy forró ital a sok között, a kávézás szertartása pedig nemcsak a napi koffein mennyiség beviteléről szól.

Célunk, hogy a szaküzletben minden olyan eszköz, alapanyag, gép, kiegészítő és információ hozzáférhető legyen, ami a szakszerű kávékészítéshez szükséges és a kávés élmény kiteljesítését segíti. Választékunk központjában az eszpresszó-kultúra áll, de természetesen kaphatók más kávékultúrák jellemző kávéi, eszközei is.

Az üzlet könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel, az autóval érkezők számára a parkolás díjmentes. Szeretettel várjuk az elkötelezett, profi baristákat, az igényes vendéglátó üzleteket és a kávé szerelmeseit - az otthoni baristákat egyaránt.

Cím
1089. Bp. Rezső tér 7.
Nyitva tartás
H-P.: 8.30-16.00
E-mail: trade@barista.hu
Telefon: 20/200-4451


Amatőr barista verseny, előadások, workshopok, kóstolók. Ezek jellemezték a 2018-as tavaszi KávéBár Bazár első napját.
Barista Bajnokságok
Ha specialty kávé kedvelői közé soroljátok magatokat, akkor már biztosan találkoztatok a Kaffeine kávézók valamelyikével. De vajon tudjátok, hogy ki a megalkotója? Nagy Dáviddal készítettünk interjút.
Blog írások
Verrasztó Evelyn és Dávid nem csak az úszás szerelmesei. Nagy Dáviddal karöltve kávézót nyitottak a Kálvint téren, de nem is akármilyet. ;)
Kávézóláncok