a soproni coffeeshop... 2008.03.06. | Zacc
Egyszercsak Sopronban is találtunk egy Caffeeshopot, aminek nagyon örültünk. Habár a város szélén található nemrég épült üzletközpontben van, nem igazán megközelíthető helyen, de legalább van.

A kilátás most egyenlőre még néhány betonkeverőre néz, de gondolom ez nem lesz mindig így. Elég tágas a hely, habár rajtunk kívül egyenlőre két asztalnál ülnek.

Ehhez képest a pultban négyen tevékenykednek, túlságosan elfoglalva ahhoz, hogy felvegyék a rendelést, de aztán csak sikerül időt szakítani. A kávéban most sem csalódunk, a Barista Special és a Cinnamon Latté itt is a márkához hű..

Közben megjelenik az ötödik pultos kisasszony is és ordítozni kezd, nem igazán zavartatja magát, hogy nem otthon van és eléggé visszhangzik a helyiség, pár percet még kiabál, aztán eltűnik.

Tehát minden ugyanolyan, mint bármelyik másik coffeeshopban, a személyzet meg majd belejön...remélem:)


Amatőr barista verseny, előadások, workshopok, kóstolók. Ezek jellemezték a 2018-as tavaszi KávéBár Bazár első napját.
Barista Bajnokságok
Ha specialty kávé kedvelői közé soroljátok magatokat, akkor már biztosan találkoztatok a Kaffeine kávézók valamelyikével. De vajon tudjátok, hogy ki a megalkotója? Nagy Dáviddal készítettünk interjút.
Blog írások
Verrasztó Evelyn és Dávid nem csak az úszás szerelmesei. Nagy Dáviddal karöltve kávézót nyitottak a Kálvint téren, de nem is akármilyet. ;)
Kávézóláncok