A kávés webshop 2009.11.03. | Barista Iroda
A 2006 óta működő Barista Szaküzlet megnyitotta kávés webáruházát. Profi eszközök, valódi kávéminőség, igazi kávéélmény: 6 különböző kávékészítési mód, 40 kávés világmárka, 136 kávékeverék, 350 termék...

Választékunkat úgy alakítottuk ki - és fejlesztjük folyamatosan - hogy azok a kávés nyilvánosság, a baristák és a vendéglátó üzletek kávékészítéssel kapcsolatos, egyre növekvő igényeit kielégítsék.
Célunk, hogy hozzáférhetővé tegyük a ma is élő kávékultúrák hiteles kávékészítési módszereit, illetve minél több izgalmas kávés technológiát, alapanyagot és kiegészítőt kínáljunk. A választék kialakítása és megjelenítése segíti a tájékozódást a kávés világban:

Szemes kávé



Világhírű olasz kávémárkák espresso-keverékei, 100% arabica és arabika-robuszta keverékek, különleges területszelektált kávék.

Őrölt kávé



Kotyogó, karlsbadi kanna és ibrik. Tradicionális kávékultúrák, autentikus kávékészítési módok, különleges kávéélmények.

Espresso pod



Kávépárnák 44 mm átmérővel - Az E.S.E. (Easy Serving Espresso) nyílt szabványú innovatív rendszerének célja, hogy a végletekig leegyszerűsítse az espresso készítés folyamatát.

Senseo



Kávépárnák 62 mm átmérővel - A rendszer működésében egyesíti az eszpresszó technológiára jellemző nyomást a csepegtetős kávékészítési móddal.

Barista eszközök



A profi kávékészítés eszközei - nem csak profiknak - kávétárolás, kávékészítés és díszítés kellékei.

Kiegészítők



Kávé mellé, kávéhoz - szirup, topping, méz, forró csoki.

Csészék, poharak



Sztenderd és márkázott, extra minőségű porceláncsészék és üvegpoharak.

Ajándék, akció



Különleges kávés csomagok az ünnepekre, akciós termékek és ajándékutalványok.


Amatőr barista verseny, előadások, workshopok, kóstolók. Ezek jellemezték a 2018-as tavaszi KávéBár Bazár első napját.
Barista Bajnokságok
Ha specialty kávé kedvelői közé soroljátok magatokat, akkor már biztosan találkoztatok a Kaffeine kávézók valamelyikével. De vajon tudjátok, hogy ki a megalkotója? Nagy Dáviddal készítettünk interjút.
Blog írások
Verrasztó Evelyn és Dávid nem csak az úszás szerelmesei. Nagy Dáviddal karöltve kávézót nyitottak a Kálvint téren, de nem is akármilyet. ;)
Kávézóláncok