Találkozópontok | Kávézó kereső | Kávéház rangsor | Kávé akadémia | Játék | Linkek | Rólunk | Támogatóink
Hírek
Téma
Kávé mellé
Café Budapest
Receptek
Kávéház anno
Barista iskola
Barista szaküzlet
Zacc
DOSSZIÉK
Kávé minősítések
Tea
Kávézóláncok
Kávétermelő országok
Kultikus kávés kellékek
Független Kávéházak
Home Barista
Barista Bajnokságok
Régi pesti kávéházak
Kávéház Sirató
RÉGIÓK
Hajós utca
Károlyi utca
Liszt Ferenc tér
Ráday utca
Újlipótváros
Nyitólap // Kávézó kereső // Dunapark kávéház
Dunapark kávéház
Dunapark kávéház
2006. Szeptember 25., Hétfő
A történelmi kávéház újraéledt poraiból. Megnyugtató, elegáns, tágas belsőtere mindenkit maradásra bír.

Nézze meg a képeket!

Jellemzők Jellemzők
Milyen a kávé?
Alfredo
Kivel?
A párommal, Üzletfelekkel, Első randira, Egyedül, Családdal, Kisgyerekkel, Ünnepelni, Társasággal
Espresso ára?
250-300 Ft
Milyen időpontban?
Jót reggelizni, Van egy szabad délelőttöm, Déli menü, Uzsonnaidő, Vacsora, Éjszakai koktél
Étel választék?
Menük, Melegételek, Péksütemények, Szendvicsek, Saláták, Cukrász sütemények, Fagylaltok, Tészták
Ital választék?
Sör-bor-pálinka, Koktél, Borhűtő
Időtöltések / szolgáltatások?
Újság, TV, Élőzene, Kanapé, Szeparé, Laptop-barát hozzáállás, Kerekes székkel bejárható belső tér, Bérelhető terem, Kártya
Hangulat, stílus?
Trendi, Elegáns, Visszafogott, nagy, tágas, szabad, Art déco
Adatok Adatok
Üzlet: Dunapark kávéház
Cím: 1137. Pozsonyi u.38
Telefon: 786-1009
Nyitva: 8-24, V:10-24; Konyha 11:30-24
Férőhely: 150-220
Közeli kávéházak Közeli kávéházak

Biarritz

Európa Kávéház

Félix

Gusto

Kávészünet

Majd Leonard

Picard

Vis Major

Balzac

Keleti életmódcentrum

Firkász

Carmella

Grissini

Lloyd Odeon

Lion

SIGNO café

Amelie

Művész Étterem és Kávéház

Art Nouveau

Elite Café

Café Jubilee

Spazio Caffe Manuel
Közeli találkozópontok Közeli találkozópontok

Jászai Mari tér - 2-es villamos végállomásán

Nyugati pu. - óra alatt

Margit-híd budai hidfő - HÉV felüljárónál

Kossuth Lajos tér - metró kijáratnál
Nyomtatás | Küldés e-mailben
Most szólj hozzá!
  Név:
  Website:
  E-mail:
  Hozzászólás:
  Ellenőrző kód: CAPTCHA Image
 


2012-01-19 16:54 | rostás jozsef
kérek egy zserbot
2011-09-18 15:04 | nyc
Borzaszto elmeny!az eloetlek elfogadhatoak voltak, foetelek viszont szinte ehetetlenek. en a kaposztas cvekedlit rendeltem, ami tuledes volt, a baratnom pedig a lecsot, ami ehetetlen volt.a zserbo szelt kemeny.a kiszolgalot abszolut nem erdekelte hogy nem izlett az etel, meg sem kerdezte volt-e vmi problema latvan hogy a baratnom foetele szinte erintetlenul kerult vissza.vizes poharaink uresek voltak, a felszolgalonak egyetlen celja azt hiszem az volt hogy minnel elobb tavozzon...bent eldumcsizott es majszolgatott...a vegen kozoltuk hogy nagy csalodas volt a vacsora, leven hogy egy jelentosegteljes vacsora lett volna szamunkra es figyelemmel valasztottuk ki a helyet eme estere.a felszolgalonk ures tekintettel nezett rank, elmotyogott egy oszintetlen "elnezest" ez ezzel reszerel az ugy lezarva. mi pedig rossz izzel szankban, baratnom eseten rossz gyomorral tavoztunk, igerven hogy soha tobbet!
nem ajanljunk senkinek aki egy kellemes estet szeretne egy nivos helyen...
2009-01-12 10:34 | Tibor
Tavaly, karácsonyi meglepetĂ©skĂ©nt, családi összejövetelt rendezett Ă-nöknĂ©l egyik fiĂşnk. EbĂ©delni mentĂĽnk, de elĂ©ggĂ© nehezen tudtam választani Ă©tlapjukrĂłl. Az Ă©n Ă­zlĂ©semmel is van gond, mert nem igazán vagyok a zöldsĂ©ges Ă©telek rajongĂłja, a halĂ©telek nálam legfeljebb elĹ‘Ă©telekĂ©nt jöhetnek szĂłba. Viszont, hogy elĹ‘Ă©telnek halat, majd valami mást is rendeljek fĹ‘Ă©telnek, ahhoz kissĂ© magasak az áraik. EzĂ©rt egy BĂ©csi szeletet rendeltem, mely mind mennyisĂ©gileg, mind minĹ‘sĂ©gileg megfelelĹ‘ volt. A család többi tagja is elĂ©gedett volt a felszolgált Ă©telekkel. KĂ©t furcsaság tĂĽnt fel. 1.MiĂ©rt nem lehet rendelni a BĂ©csi szelet mellĂ© egy "mezei", nem kĂĽlönleges salátát? 2.BorjĂşpörkölt tojásos galuskával. MiĂ©rt tojásos? A tojásos galuska nagyon finom Ă©tel nyáron fejessalátával. De pörkölttel? Szerintem. Azt Ă©szrevettem, hogy már az Ă©telválasztĂ©kukkal, mely magával vonza áraikat, megprĂłbálják szelektálni a vendĂ©gkört. Talán nem szerencsĂ©s. A rĂ©gi Dunaparkba gyakran jártunk egy-egy vasárnapi ebĂ©dre, mivel a környĂ©ken laktunk. Most az Ăşjban is voltunk. Egyszer. Miután már nem a környĂ©ken lakunk, kár a benzinĂ©rt. Egy valamire, több hozzászolĂłval ellentĂ©tben, nem lehet panaszunk.Az a felszolgálás volt. Lehet,hogy nekĂĽnk a legjobb felszolgálĂłjukhoz volt szerencsĂ©nk? EgyĂ©bkĂ©nt nagyon szĂ©pen felĂşjĂ­tották, de a rĂ©gi ,kissĂ© csĂşnyább, jobb volt.
2008-09-03 20:49 | Attila
Ma szerettünk volna egy kellemes és színvonalas kávézóba beülni! Már jártunk ezen a helyen, ezért úgy gondoltuk, hogy ez jó lesz! Bementünk, kinéztük, hogy mit szeretnénk fogyasztani, majd leültünk egy asztalhoz! Vártunk, vártunk.....vártunk, de a felszolgálók közül senki nem ért rá velünk foglalkozni! Na nem azért, mert annyi vendég volt, hanem, mert éppen cseverésztek és Somló Tamással foglalkoztak, aki éppen ott tartózkodott! Valószínűleg nem tűntünk elég elitnek, mert póló volt rajtunk és nem nyakkendős ing! Jó 15 perc után már nem voltunk hajlandóak tovább várni, hogy mikor méltóztatnak odajönni megkérdezni, hogy mit szeretnénk fogyasztani! Felálltunk és eljöttünk! Mikor felálltunk, akkor elővánszorgott egy felszolgáló, aki igen meglepődött, hogy fogyasztás nélkül távozunk! Szinte még neki állt feljebb! Egy fekete hajú fiatal férfi volt! Nagyon felháborított a dolog, hogy ilyen viselkedés van egy színvonalas helyen! Eszembe jutott azonnal a Pretty Woman, amikor Vivient nem szolgálták ki, amikor laza ruhában betért egy butikba! Amikor visszatért csinosan és elit külsővel, azonnal körberajongták az eladók! Igen ám, csakhogy Vivien ezt mondta: "Tegnap jártam itt, de nem szolgáltak ki! Hiba volt! Nagy hiba!" Háááát én is szívem szerint kipróbáltam volna ezt a dlgot, hogy ha öltönyben megyek vissza, akkor miként fogadnak bennünket!
2008-05-17 13:35 | pb
az a 250-300 HUF inkább 400 már.... frissíteni kéne, de nemcsak itt!
2008-01-15 08:05 | Bhal
nekem bejött a hely.
jó, lehet, hogy nem olcsó, de cserébe egy kultúrált és kellemes helyen lehet eltölteni az időt.
Nekem nem volt gondom a kiszolgálással, először voltam a helyen, úgyhogy kérdezgettem a személyzetet, és mindenki kedves és segítőkész volt.
nekem bejött : ) bár ehhez a társaságom is nagyban hozzájárult . )
2007-06-11 18:38 | x.y
Többször jártam a fent említett kávéházba. A kiszolgálás kritikán aluli, Az étel elfogadható, de ha hozzá veszem az árát hát?! A felszolgálás borzalmas. A kávéháznak egyépként van hangulata, de ez még kevés!!
2007-05-27 14:05 | ruf
Csatlakoznék Felixhez, a kávé ihatatlan. Ilyen rosszat még sehol sem ittam, pedig nagy kávéivó vagyok.
Kétszer jártam az újranyitott Dunaparkban, először Cafe Lattét kaptam a megrendelt Macchiato helyett, s fizetéskor, bár üres volt a hely, negyed órát vártam a szálámra, mert trécseltek a dolgozók. Másodszor is megpróbálkoztam a hellyel, de már bánom, és soha többé nem megyek oda.
És ez a kávéház lett 2006-ban az év kávéháza?!?!?!?! Azért ennyire nem szomorú a kávéházi helyzet Magyarországon!
2007-05-16 23:24 | c
Az a hely egy katasztrófa.
Kisebb társasággal voltunk ott, de a pofátlanul magas árakhoz képest maximum egy tálcatolós menza színvonalát hozták, mind kiszolgálásban, mind étel/ital minőségben. A kv-juk pedig kötve hiszem, hogy akármilyen márka is lehetne, mert kb olyan mintha fáradt virágföldből készült volna. Méghogy hamisítatlan meg olasz kv... Még a nyelvemen megütött egy alsó közepes szintet, de aztán olyan savanyú, lett, mintha ecetből főzték volna...
2007-04-07 23:47 | Felix
Nekem sikerült iható koktélt választanom, bár elismerem, van köztük sok nagyon gyenge. Ellenben a helység hangulata roppant kellemes, főleg az élő zongoraszó miatt. Szerintem már ezért is érdemes kipróbálni.
2006-10-25 19:09 | Frei Károly
Kétszer jártam már az újranyitott Dunaparkban: nagyon szép lett a belső kép, szuper az élő zongoramuzsika, de sajnos az elődjének gyengesége az újranyitás után is megmutatkozik: Bármennyire is drága a hely, ez nem jár a szolgáltatás minőségének a javulásával. Ottjártamkor néhány hete ott dolgozó, a vendégekkel kevésbé, magukkal viszont annál jobban foglalkozó pincérekkel találkoztam, akik tüntetően kerülték a vendégek tekintetét. A koktélokkel szintén nagyon mellényúltunk, ihatatlanok voltak, ennek ellenére a pincér kérdés nélkül elvitte az érintetlen poharakat. Összefoglalva úgy gondolom, hogy ennyi pénzért Budapesten számos helyes valódi szolgáltatást kaphatunk. A Dunaparkban sajnos nem...
BELÉPÉS
Felhasználónév:
Jelszó:
regisztráció hírlevél
BARISTA SZAKÜZLET


Sommelier képzés
RECEPT KERESŐ
Kávés sütik
Mennyire bonyolult?
Szövegrész keresése:
Kávéitalok
Milyen típusú?
Szövegrész keresése:
JEGYVILAG.HU
Színházi előadás:
Mikor?
Hol?
© 2003-2018 | Kapcsolat | Impresszum | Média információ | Partner belépés
Támogató partnereink


Barista Hungary
"A kávés képzés"

Completa

DaVinci