Visszakapjuk Táncsics börtönét

-
2007.09.10.

Visszakapjuk Táncsics börtönét

Az Élőlánc hétfőn újra demonstrál a vagyontörvény ellen Reptéri letartóztatás és kitoloncolás Pakisztánban Az áradó Duna és sötét lámpák fokozzák a közlekedési káoszt


Index
Ingatlancseréről szóló megállapodást írt alá hétfőn a magyar külügyminiszter és a budapesti amerikai nagykövet. A dokumentum értelmében az Egyesült Államok visszaadja Magyarországnak a Táncsics Mihály egykori börtönét is magában foglaló épületet.


A megállapodás szerint az amerikai fél a Táncsics-börtönt is magában foglaló ingatlant két másik épülettel együtt adja vissza a magyar államnak, ezek közül az egyik a Béla király úton, a másik a Széchenyi rakparton található. Cserébe Magyarország átadja a budapesti amerikai nagykövetség melletti két épületet, valamint elvégzi ezek felújítását.

Tovább>>

További híreink:
Az Élőlánc hétfőn újra demonstrál a vagyontörvény ellen
Reptéri letartóztatás és kitoloncolás Pakisztánban
Az áradó Duna és sötét lámpák fokozzák a közlekedési káoszt

Tetszett a(z) Visszakapjuk Táncsics börtönét hír? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Visszakapjuk Táncsics börtönét hír? Írd meg véleményed!

További Kávéházak hírek

Kávézókban és a reggelizőkben kezdődik a CAFe Budapest

Kávézókban nyit az október 9. és 25. között rendezendő 29. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál, amelyen reggeli minikoncertek, a kísérletezés és az improvizáció iránt elkötelezett formációk, valamint a hazai dzsesszélet egyik meghatározó zongoristájának ősbemutatója is várja a közönséget.

2020.09.21.

"narrow"
Gear.svg