Visszafordítanák Blairt az arabok?

-
2007.06.28.

Visszafordítanák Blairt az arabok?

Milliárdos olajszámla a Gyurcsány-cégnél Mol–OMV: oda a barátság? Pozsony megtiltotta a Pozsony név használatát az Új Szónak


FN
Nem ujjonganak a Közel-Keleten amiatt, hogy Tony Blair lesz a térség rendezésére törekvő kvartett első embere. Jó a kapcsolata Izraellel és Egyiptommal, a palesztinok azonban, különösen a Hamasz nem sok jót vár tőle. Tény, hogy ő a negyedik legnépszerűtlenebb politikus az arab világban.


Szerdán Tony Blair távozó brit miniszterelnök lett az úgynevezett közel-keleti kvartett főmegbízottja. A csoportosulást az Egyesült Államok, Oroszország, az ENSZ és az Európai Unió hozta létre, hogy közvetítő szerepet vállaljon az izraeli-palesztin békefolyamatban. Munkájában jelenleg Condoleezza Rice amerikai külügyminiszter, Ban Ki Mun ENSZ-főtitkár, Javier Solana, az EU kül- és biztonságpolitikai főmegbízottja, valamint Szergej Lavrov orosz külügyminiszter vesz részt. Ennek a csoportnak lett a képviselője Tony Blair.

Tovább>>

További híreink:
Milliárdos olajszámla a Gyurcsány-cégnél
Mol–OMV: oda a barátság?
Pozsony megtiltotta a Pozsony név használatát az Új Szónak

Tetszett a(z) Visszafordítanák Blairt az arabok? hír? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Visszafordítanák Blairt az arabok? hír? Írd meg véleményed!

További Kávéházak hírek

Kávézókban és a reggelizőkben kezdődik a CAFe Budapest

Kávézókban nyit az október 9. és 25. között rendezendő 29. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál, amelyen reggeli minikoncertek, a kísérletezés és az improvizáció iránt elkötelezett formációk, valamint a hazai dzsesszélet egyik meghatározó zongoristájának ősbemutatója is várja a közönséget.

2020.09.21.

"narrow"
Gear.svg