Végrehajtó kopogtat a feketemunkásoknál és a munkanélkülieknél

-
2008.03.12.

Végrehajtó kopogtat a feketemunkásoknál és a munkanélkülieknél

Új típusú tandíjjavaslat? Hiller István készült a vereségre Angolok ligája Adóreform: vita helyett csak ötletelés van


FN
Egyre kevésbé szívesen vállalnak az emberek feketemunkát főállásban, amióta ellenőrzik a társadalombiztosítási jogviszony meglétét. Jó hír ez a tisztességesen működő vállalkozásoknak, rossz hír viszont azoknak, amelyek törvényesen működve már nem életképesek. Ugyancsak rossz hír azon feketemunkásoknak, illetve munkanélkülieknek, akik az adóhatóság érdeklődésének fókuszába kerültek.


Tavaly áprilisban körülbelül 1,1 millió személynek volt az OEP nyilvántartása szerint rendezetlen a jogviszonya. A biztosító tavaly emiatt közel 700 ezer levelet küldött ki az érintetteknek. Ennek, valamint az elmúlt évben elindult, a szolgáltatók által végzett jogviszony-ellenőrzésnek a hatására jelenleg körülbelül 350-360 ezer ember tb-je maradt rendezetlen – mondta a FigyelőNet kérdésére Fellner Zsuzsa, az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) sajtó-, és tájékoztatási főosztályának főosztályvezetője.

Tovább>>

További híreink:
Új típusú tandíjjavaslat? Hiller István készült a vereségre
Angolok ligája
Adóreform: vita helyett csak ötletelés van

Tetszett a(z) Végrehajtó kopogtat a feketemunkásoknál és a munkanélkülieknél hír? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Végrehajtó kopogtat a feketemunkásoknál és a munkanélkülieknél hír? Írd meg véleményed!

További Kávéházak hírek

Kávézókban és a reggelizőkben kezdődik a CAFe Budapest

Kávézókban nyit az október 9. és 25. között rendezendő 29. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál, amelyen reggeli minikoncertek, a kísérletezés és az improvizáció iránt elkötelezett formációk, valamint a hazai dzsesszélet egyik meghatározó zongoristájának ősbemutatója is várja a közönséget.

2020.09.21.

"narrow"
Gear.svg