Szeptember 17-én megnyitott a Hadik!

-
2010.09.15.

Szeptember 17-én megnyitott a Hadik!

Újra nyit a Hadik! – olvashattuk már sokszor a szalagcímet, de most bármilyen hihetetlen is, tényleg megnyílik a legendás kávéház. A pesti Centrál és a New York után Budán is egy történelmi nagy kávéház tárta ki kapuit: a Hadik.




Az ünnepélyes megnyitót szeptember 17-én pénteken tartják, sajtótájékoztatóval egybekötve, amely 13 órakor kezdődik. Az üzemeltetők célja, hogy a 20-as 30-as évek mitikussá vált művészeti pezsgését és konszolidált szórakozást kedvelők magas színvonalú kiszolgálását az ezredfordulón túl is régimódi pompájában teremtsék újjá. Ugyanezen a napon megnyílik az első hadikos kiállítás is. 18 órakor Opánszki Tamás festőművész megnyitója kezdődik Dudás Barbara művészettörténész-hallgató, Saly Noémi irodalomtörténész és Zeke Gyula író közreműködésével.
A nagyközönség számára 18-ától látogatható a kávézó és a kiállítás is.

Friss információkat a kávéház blogján lehet olvasni, amit folyamatosan frissítenek majd.

Megnyitóról képeket itt találnak.

Tetszett a(z) Szeptember 17-én megnyitott a Hadik! hír? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Szeptember 17-én megnyitott a Hadik! hír? Írd meg véleményed!

További Kávéházak hírek

Kávézókban és a reggelizőkben kezdődik a CAFe Budapest

Kávézókban nyit az október 9. és 25. között rendezendő 29. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál, amelyen reggeli minikoncertek, a kísérletezés és az improvizáció iránt elkötelezett formációk, valamint a hazai dzsesszélet egyik meghatározó zongoristájának ősbemutatója is várja a közönséget.

2020.09.21.

"narrow"
Gear.svg