Siratja az ellenzék a Lágymányosi-öblöt

-
2007.09.25.

Siratja az ellenzék a Lágymányosi-öblöt

Nincs kibúvó: kevesen úsznák meg az ingatlanadót Szerzetesi forradalom Mianmarban Kinevették az iráni elnököt az USA-ban


Index
A Lágymányosi-öbölben immár portugál irányítás alatt zajlik az ingatlanfejlesztés, a hajókikötő, a vízi élménypark és várhatóan az irodaházak és a szállodák felépítése. Közben az újbudai képviselő-testületben tovább zajlik a hónapok óta zajló vita, hogy miként szerezhetett többséget a beruházó cégben, és miért nem élt elővásárlási jogával a kerületi önkormányzat.


A XI. kerületi képviselő-testület legutóbbi ülésén tárgyalt két úgynevezett kisebbségi jelentést, amelyek az újbudai ingatlanberuházásokról születtek. Azért voltak kisebbségi jelentések a szóban forgó dokumentumok, mert az ügyet vizsgáló különleges vizsgálóbizottság paritásos alapon állt fel, így az ellenzék és a kerületet irányító koalíció is három-három főt delegálhatott bele, így a végén nem tudtak többségi határozatot hozni.

Tovább>>

További híreink:
Nincs kibúvó: kevesen úsznák meg az ingatlanadót
Szerzetesi forradalom Mianmarban
Kinevették az iráni elnököt az USA-ban

Tetszett a(z) Siratja az ellenzék a Lágymányosi-öblöt hír? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Siratja az ellenzék a Lágymányosi-öblöt hír? Írd meg véleményed!

További Kávéházak hírek

Kávézókban és a reggelizőkben kezdődik a CAFe Budapest

Kávézókban nyit az október 9. és 25. között rendezendő 29. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál, amelyen reggeli minikoncertek, a kísérletezés és az improvizáció iránt elkötelezett formációk, valamint a hazai dzsesszélet egyik meghatározó zongoristájának ősbemutatója is várja a közönséget.

2020.09.21.

"narrow"
Gear.svg