Nem foghatók meg a jövedelem-eltitkolók?

-
2007.03.01.

Nem foghatók meg a jövedelem-eltitkolók?

Ezer orvos kerül az utcára az új kórházi struktúra miatt Búcsú az intercity-professzoroktól Elbukhat a lakáshitel a diákhitelen?


FN
Az elvárt adó alkotmányellenessé nyilvánításával újabb léket kapott a Gyurcsány-csomagnak az a része, amely a jövedelmüket eltitkoló vállalkozókat kívánta a közteherviselésbe bevonni. Ha az Alkotmánybíróság a dupla járulékalap intézményét is alaptörvény-ellenesnek találja, a kormány kísérlete teljes kudarccal végződik, és mintegy 135 milliárdos lyuk keletkezik a büdzsében. Szakértők szerint a kieső pénzt vagy máshol, vagy másként kell előteremtenie a kabinetnek.


Az adóalanyok tényleges jövedelmi viszonyával nincs összefüggésben az adófizetési kötelezettség az elvárt adó esetében, ezért az erről szóló jogszabályt alkotmányellenesnek minősítette kedden kihirdetett döntésében az Alkotmánybíróság (Ab).

Tovább>>

További híreink:
Ezer orvos kerül az utcára az új kórházi struktúra miatt
Búcsú az intercity-professzoroktól
Elbukhat a lakáshitel a diákhitelen?

Tetszett a(z) Nem foghatók meg a jövedelem-eltitkolók? hír? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Nem foghatók meg a jövedelem-eltitkolók? hír? Írd meg véleményed!

További Kávéházak hírek

Kávézókban és a reggelizőkben kezdődik a CAFe Budapest

Kávézókban nyit az október 9. és 25. között rendezendő 29. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál, amelyen reggeli minikoncertek, a kísérletezés és az improvizáció iránt elkötelezett formációk, valamint a hazai dzsesszélet egyik meghatározó zongoristájának ősbemutatója is várja a közönséget.

2020.09.21.

"narrow"
Gear.svg