Menthetetlen néhány jóléti kiadás

-
2008.04.22.

Menthetetlen néhány jóléti kiadás

Diáksarc új köntösben Szlovák autóra matrica sem kell Kétszer is verekedtek a rendőrök


FN
A foglalkoztatottság növelése megmenthetné a lefaragástól a szociális kiadások egy részét, viszont a nyugdíjrendszerre még most is jellemző nagyvonalúságtól és néhány segélyfajtától előbb-utóbb el kell búcsúznunk az ország versenyképessége érdekében. A társadalomnak pedig inkább előbb, mint utóbb el kell döntenie: mennyi pénzért, milyen államot hajlandó fenntartani.


Nem ér véget a kiigazítás a konvergenciaprogram idei és jövő évi hiánycéljainak teljesítése után. Magyarország középtávú deficitcélja legfeljebb a GDP 0,5 százaléka, ráadásul a tapasztalatok azt mutatják, hogy azok az országok, amelyek a maastrichti kritériumok teljesítése és az euró bevezetése után nem törekedtek kiadásaik visszafogására, előbb-utóbb növekvő, és a közös korlátokon ismét átbukó hiánnyal találták szembe magukat – olvasható a Magyar Nemzeti Bank Elemzés a konvergenciafolyamatokról című tanulmányában.

Tovább>>

További híreink:
Diáksarc új köntösben
Szlovák autóra matrica sem kell
Kétszer is verekedtek a rendőrök

Tetszett a(z) Menthetetlen néhány jóléti kiadás hír? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Menthetetlen néhány jóléti kiadás hír? Írd meg véleményed!

További Kávéházak hírek

Kávézókban és a reggelizőkben kezdődik a CAFe Budapest

Kávézókban nyit az október 9. és 25. között rendezendő 29. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál, amelyen reggeli minikoncertek, a kísérletezés és az improvizáció iránt elkötelezett formációk, valamint a hazai dzsesszélet egyik meghatározó zongoristájának ősbemutatója is várja a közönséget.

2020.09.21.

"narrow"
Gear.svg