Megtévesztő bankok

-
2007.10.01.

Megtévesztő bankok

Se pénz, se cukor: veszélyben a páratlan ősfalelet Járatritkítást javasol a BKV Meghalt a boszniai Szerb Köztársaság elnöke


FN
Az idén már kilencszer marasztalta el a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a hazai pénzintézeteket, és büntette súlyos milliókra őket. A bankok a legtöbbször félrevezető hirdetéseik miatt fizettek a GVH-nak.


Kilenc esetben végződtek elmarasztaló döntéssel a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) vizsgálatai a hazai pénzintézeteknél. A vizsgálatok közül egy még 2006-ban indult, és a kilencből nyolc esetben fogyasztókat tévesztettek meg. A kiszabott bírságok számait nagyban befolyásolta, hogy a helytelen magatartás reklámozására mennyit költöttek a bankok. Minél többet fordítottak hirdetésekre és marketingkampányokra, annál nagyobb büntetést fizethettek. Összességében 72 millió forintjuk bánta.

Tovább>>

További híreink:
Se pénz, se cukor: veszélyben a páratlan ősfalelet
Járatritkítást javasol a BKV
Meghalt a boszniai Szerb Köztársaság elnöke

Tetszett a(z) Megtévesztő bankok hír? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Megtévesztő bankok hír? Írd meg véleményed!

További Kávéházak hírek

Kávézókban és a reggelizőkben kezdődik a CAFe Budapest

Kávézókban nyit az október 9. és 25. között rendezendő 29. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál, amelyen reggeli minikoncertek, a kísérletezés és az improvizáció iránt elkötelezett formációk, valamint a hazai dzsesszélet egyik meghatározó zongoristájának ősbemutatója is várja a közönséget.

2020.09.21.

"narrow"
Gear.svg