Megbénult a vasút

-
2008.02.04.

Megbénult a vasút

Nagy dolgokról lesz szó – Hivatalos frakcióülést tart az MSZP Pesten készül az AIDS-tapasz Indul az orosz imperializmus?


FN
Hétfőn hajnali 3 órakor folytatódott a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) által határozatlan időre meghirdetett sztrájk a MÁV teljes vonalán. A vasúti közlekedés az egész országban megbénult, pedig az éjszakai műszakos vasutasok 86 százaléka dolgozni kívánt. A Volánbusz, a BKV, a Csongrád megyei Tisza Volán és a Veszprém megyei Volán-társaságok járatain elfogadják a vasúti bérleteket.


A MÁV Zrt. első felmérései azt mutatják, hogy az éjszakai műszakban, reggel hat óráig a forgalomirányítói munkakörben vezényelt dolgozók 86 százaléka dolgozott, 1736 vezényelt munkatársból 243 fő sztrájkolt – olvasható a MÁV legfrissebb közleményében.

Tovább>>

További híreink:
Nagy dolgokról lesz szó – Hivatalos frakcióülést tart az MSZP
Pesten készül az AIDS-tapasz
Indul az orosz imperializmus?

Tetszett a(z) Megbénult a vasút hír? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Megbénult a vasút hír? Írd meg véleményed!

További Kávéházak hírek

Kávézókban és a reggelizőkben kezdődik a CAFe Budapest

Kávézókban nyit az október 9. és 25. között rendezendő 29. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál, amelyen reggeli minikoncertek, a kísérletezés és az improvizáció iránt elkötelezett formációk, valamint a hazai dzsesszélet egyik meghatározó zongoristájának ősbemutatója is várja a közönséget.

2020.09.21.

"narrow"
Gear.svg