Kártérítést kap egy tüntető

-
2008.01.30.

Kártérítést kap egy tüntető

A Fővárosi Bíróság első fokon felmentette Budaházy Györgyöt Rózsaszín káosz a kötelező biztosításban Lecsap a rendőrség a BKV-t akadályozókra


FN
Ötszázezer forint kifizetésére kötelezte a rendőrséget a Fővárosi Bíróság egy 2006. október 23-án a fővárosban bántalmazott férfi ügyében – írja a Magyar Nemzet és a Népszava.


A férfi azért perelte be a rendőrséget, mert két napig őrizetben tartották, állítása szerint tonfával ütötték a fejét, s amikor a földön feküdt, meg is rugdosták. Bár a felperes állításait több pontban sem látta megalapozottnak a bíróság, mivel azokat nem tudta bizonyítani. Az ítélet indoklása szerint a rendőrök eljárása több szempontból is sértette a férfi alapvető emberi jogait - közölte a Népszava.

Tovább>>

További híreink:
A Fővárosi Bíróság első fokon felmentette Budaházy Györgyöt
Rózsaszín káosz a kötelező biztosításban
Lecsap a rendőrség a BKV-t akadályozókra

Tetszett a(z) Kártérítést kap egy tüntető hír? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Kártérítést kap egy tüntető hír? Írd meg véleményed!

További Kávéházak hírek

Kávézókban és a reggelizőkben kezdődik a CAFe Budapest

Kávézókban nyit az október 9. és 25. között rendezendő 29. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál, amelyen reggeli minikoncertek, a kísérletezés és az improvizáció iránt elkötelezett formációk, valamint a hazai dzsesszélet egyik meghatározó zongoristájának ősbemutatója is várja a közönséget.

2020.09.21.

"narrow"
Gear.svg