Európát elözönlötték a román bevándorlók

-
2007.11.15.

Európát elözönlötték a román bevándorlók

Büntetőjogi törvényekről vitáztak a honatyák Nincs engedélye a szigetre a Szigetnek Régi szabvány szerint épült az M0, ezért nincs járda


FN
Nem csak Olaszországban okoznak gondot a román bevándorlók: Anglia is szeretné bezárni kapuit előttük, de Spanyolország is panaszkodik rájuk. Közben Itáliában egyre hevesebben kelnek ki ellenük: állítólag már az iskolában is diszkriminálják a román származású gyerekeket, a hétvégén pedig két román állampolgárságú bevándorlót is meggyilkoltak.


Két román állampolgárt is holtan találtak Olaszországban a hétvégén, az itáliai hatóságok ugyanakkor nem erősítették meg, hogy haláluknak köze lenne az itáliai román- és romaellenes erőszakhullámhoz – írja a Krónika. A romániai magyar lap szerint az egyik áldozat 31 éves férfi, akit mellkason lőttek a Nápolyhoz közeli Castelvolturnóban. A rendőrség azt feltételezi, hogy vagy román bűnözők közötti leszámolás történt, vagy egy olasz állampolgár lőtte le, mikor tetten érte lopás közben. A Krónika beszámolója szerint a másik áldozat egy 36 éves nő, akire egy Milánó környéki illegális táborban bukkantak rá, az áldozat lángokban álló barakkja közelében.

Tovább>>

További híreink:
Büntetőjogi törvényekről vitáztak a honatyák
Nincs engedélye a szigetre a Szigetnek
Régi szabvány szerint épült az M0, ezért nincs járda

Tetszett a(z) Európát elözönlötték a román bevándorlók hír? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Európát elözönlötték a román bevándorlók hír? Írd meg véleményed!

További Kávéházak hírek

Kávézókban és a reggelizőkben kezdődik a CAFe Budapest

Kávézókban nyit az október 9. és 25. között rendezendő 29. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál, amelyen reggeli minikoncertek, a kísérletezés és az improvizáció iránt elkötelezett formációk, valamint a hazai dzsesszélet egyik meghatározó zongoristájának ősbemutatója is várja a közönséget.

2020.09.21.

"narrow"
Gear.svg