Európa korlátozhatja az áruházláncokat

-
2008.02.06.

Európa korlátozhatja az áruházláncokat

Az új áfatörvény miatt drágul a munkahelyi étkezés? Nincs megállapodás, a sztrájk folytatódik Rendőrségi hangfelvétel a terézvárosi korrupcióról


FN

Az áruházláncok piaci magatartásának megvizsgálását kéri az Európai Bizottságtól a közösség parlamenti képviselőinek többsége. Hegyi Gyula szocialista EP-képviselő elmondta: a magyar képviselők közül a két liberális nem támogatta kezdeményezését.


Eredetileg az Európai Parlament öt tagja - Hegyi mellett egy angol, két francia és egy lengyel képviselő - kezdeményezte, hogy az Európai Bizottság vizsgálja meg a szupermarketek tevékenységét, és amennyiben az sérti az uniós kereskedelmi törvényeket, közösségi szinten szabályozza az áruházláncok jogait és kötelességeit.

Tovább>>

További híreink:
Az új áfatörvény miatt drágul a munkahelyi étkezés?
Nincs megállapodás, a sztrájk folytatódik
Rendőrségi hangfelvétel a terézvárosi korrupcióról

Tetszett a(z) Európa korlátozhatja az áruházláncokat hír? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Európa korlátozhatja az áruházláncokat hír? Írd meg véleményed!

További Kávéházak hírek

Kávézókban és a reggelizőkben kezdődik a CAFe Budapest

Kávézókban nyit az október 9. és 25. között rendezendő 29. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál, amelyen reggeli minikoncertek, a kísérletezés és az improvizáció iránt elkötelezett formációk, valamint a hazai dzsesszélet egyik meghatározó zongoristájának ősbemutatója is várja a közönséget.

2020.09.21.

"narrow"
Gear.svg