Elszabadultak a bukaresti lakásárak

-
2007.05.02.

Elszabadultak a bukaresti lakásárak

Hivatali visszaélés, vesztegetés: börtönbe megy a főnyomozó Sebesség, szesz, öv Mi lesz előbb: 4-es metró, M0-s gyűrű vagy magyar euró?


FN
Már évekkel uniós csatlakozása előtt az ingatlanbefektetők érdeklődésének a fókuszába került Románia. Az árak évente átlagosan 20-30 százalékkal emelkednek, a lakásárak már az égbe szöktek, miközben több érdeklődő is hoppon marad.


Az Európai Unióhoz frissen csatlakozott Románia fővárosa hihetetlenül vonzó ingatlanpiaci mutatókkal rendelkezik. "Romániában még a csatlakozás előtt lezajlott a restitúciónak az a része, amely busás haszonnal kecsegtetett. A legelső befektetők Olaszországból és Ausztriából érkeztek – meséli lapunk kérdésére Czibere Ilona, a külföldi ingatlanokat forgalmazó Mitropa U.S. igazgatója – nekik sikerült felvásárolniuk azokat a területeket, amelyeket a legnagyobb haszonnal lehetett aztán értékesíteni."

Tovább>>

További híreink:
Hivatali visszaélés, vesztegetés: börtönbe megy a főnyomozó
Sebesség, szesz, öv
Mi lesz előbb: 4-es metró, M0-s gyűrű vagy magyar euró?

Tetszett a(z) Elszabadultak a bukaresti lakásárak hír? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Elszabadultak a bukaresti lakásárak hír? Írd meg véleményed!

További Kávéházak hírek

Kávézókban és a reggelizőkben kezdődik a CAFe Budapest

Kávézókban nyit az október 9. és 25. között rendezendő 29. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál, amelyen reggeli minikoncertek, a kísérletezés és az improvizáció iránt elkötelezett formációk, valamint a hazai dzsesszélet egyik meghatározó zongoristájának ősbemutatója is várja a közönséget.

2020.09.21.

"narrow"
Gear.svg