Előremenekül az Inter

-
2008.04.14.

Előremenekül az Inter

Varga Mihály: A kormány ismét csak a válságot kezeli A főváros Volán-buszokat szeretne a BKV sztrájk idejére Már nem vádolják a móri gyilkosságokkal Hajdú Lászlót


FN
Az AS Roma hátrányból fordítva, két góllal legyőzte a házigazda Udinese csapatát, ugyanakkor az Inter megtartotta a négypontos előnyét, miután késő este 2-0-ra verte a Fiorentinát az olasz labdarúgó-bajnokság 33. fordulójában.


Az éllovas Intert üldöző, a sérüléséből felgyógyult Francesco Totti felálló AS Roma a nemzetközi kupaszereplést érő helyek egyikére hajtó Udinese vendége volt a Serie A 33. fordulójában. Remek első félidőt produkáltak a csapatok, csak a gól hiányzott. A szünet után már az sem. A házigazda került lépéselőnybe, az 51. percben Antonio Di Natale fejelt közelről a hálóba.

Tovább>>

További híreink:
Varga Mihály: A kormány ismét csak a válságot kezeli
A főváros Volán-buszokat szeretne a BKV sztrájk idejére
Már nem vádolják a móri gyilkosságokkal Hajdú Lászlót

Tetszett a(z) Előremenekül az Inter hír? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Előremenekül az Inter hír? Írd meg véleményed!

További Kávéházak hírek

Kávézókban és a reggelizőkben kezdődik a CAFe Budapest

Kávézókban nyit az október 9. és 25. között rendezendő 29. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál, amelyen reggeli minikoncertek, a kísérletezés és az improvizáció iránt elkötelezett formációk, valamint a hazai dzsesszélet egyik meghatározó zongoristájának ősbemutatója is várja a közönséget.

2020.09.21.

"narrow"
Gear.svg