BL: kezdődik a csillaghullás

-
2008.03.04.

BL: kezdődik a csillaghullás

Nem kell vízum, újra Kanadába készülnek a mohácsi cigányok Jönnek a HENT-esek! Folytatódik az adótörvény-alkotási ámokfutás


FN
Csapnivaló főpróba után jó előadást, s főképpen továbbjutást várnak kedvenceiktől az FC Barcelona hívei a labdarúgó Bajnokok Ligájában, amelynek nyolcaddöntős párharcai négy visszavágóval kedd este folytatódnak. A legnagyobb csata az Arsenal milánói vendégjátékán várható.


A katalánok úgy vághatnak neki a skót Celtic Glasgow elleni csatának, hogy két hete idegenben tudtak nyerni 3-2-re, ám az előny csöppnyi nyugtot sem adhat nekik az e hétvégi bajnoki szereplés kudarca miatt. Hiába szerzett tudniillik vezetést Ronaldinho káprázatos ollózásos kapásgóljával szombaton a Barca, a vége 4-2-es vereség lett az Atlético Madrid otthonában. Miáltal egyfelől végeszakadt a 16 meccses veretlenségi sorozatnak, másfelől ismét ötpontos lett a bajnoki címet visszahódítani akaró gárda hátránya a Real Madriddal szemben a Primera División tabelláján.

Tovább>>

További híreink:
Nem kell vízum, újra Kanadába készülnek a mohácsi cigányok
Jönnek a HENT-esek!
Folytatódik az adótörvény-alkotási ámokfutás

Tetszett a(z) BL: kezdődik a csillaghullás hír? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) BL: kezdődik a csillaghullás hír? Írd meg véleményed!

További Kávéházak hírek

Kávézókban és a reggelizőkben kezdődik a CAFe Budapest

Kávézókban nyit az október 9. és 25. között rendezendő 29. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál, amelyen reggeli minikoncertek, a kísérletezés és az improvizáció iránt elkötelezett formációk, valamint a hazai dzsesszélet egyik meghatározó zongoristájának ősbemutatója is várja a közönséget.

2020.09.21.

"narrow"
Gear.svg